Creatieve activatiecampagne

Ben je op zoek naar een activatie strategie die aansluit bij jouw wensen? Ben je op zoek naar een activatie strategie waardoor je meer klanten binnen kunt halen of jouw product beter onder de aandacht kunt brengen bij jouw gewenste doelgroep? Zoek dan niet verder. Bij Hokra in Noordeloos ben je aan het juiste adres. Door onze 25 jaar aan ervaring weten wij als geen ander wat wij voor jouw activatie strategie kunnen betekenen. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als jouw merk of product geen stijgende lijn heeft. Waar ligt het aan? Wij gaan graag voor je aan de slag. Door middel van een gedegen onderzoek zullen wij de punten benadrukken waar de kink in de kabel zit. Door een activatie strategie toe te passen kunnen wij met de juiste handelingen en middelen jouw merk en product op de juiste manier onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door ons aanbod en plan direct een kop koffie met ons in. Wij zien je aanvraag voor een activatie strategie graag tegemoet.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een activatie strategie laten maken?

Een sterke strategie met de juiste activatietechniek en een goed idee brengen de juiste doelgroep naar jouw merk. Zo activeren wij jouw doelgroep, zodat jouw bestaande en nieuwe klanten tot (trans)actie overgaan. De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende activatie strategie zodat je de vruchten kunt plukken van al het harde werk. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij beschikken over een gepassioneerd team dat bestaat uit verschillende medewerkers die allemaal verschillende expertises in huis hebben.

Wij staan bekend als creatief, origineel en effectief. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Daarnaast gaan wij te allen tijde voor meetbaar resultaat. We hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa waardoor je verzekerd bent van kwaliteit, jarenlange ervaring en expertise. Hokra is sterk in communicatie en is niet voor niets een erkend en gecertificeerd communicatiebureau.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De activatie strategie specialist van Nederland!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van een activatie strategie? Wij vertellen je graag meer in een persoonlijk advies gesprek bij ons op kantoor. Ontdek de mogelijkheden die wij aanbieden direct online. Wij gaan graag voor je aan de slag.