Actiemarketingbureau

Op zoek naar een effectief actiemarketingbureau? Heb je een nieuw product ontwikkeld waarmee je jouw doelgroep kennis wilt laten maken? Of wil je juw merk meer zichtbaarheid geven voor meer naamsbekendheid? Door een actiemarketingbureau in te schakelen kun je op een snelle manier resultaat boeken. Bij Hokra ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een ervaren actiemarketingbureau dat creatief is en dat op een effectieve manier resultaat kan boeken. Bij Hokra zijn we je graag van dienst! Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Ben je benieuwd naar ons werk? Op onze website kun je voorbeelden vinden van onze eerdere projecten. Ontdek de vele mogelijkheden van Hokra!

Ideeën nodig? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons direct
Image

Waarom een actiemarketingbureau inschakelen?

Bij actiemarketingbureau Hokra ben je aan het juiste adres als je op een effectieve manier een nieuw product in de markt wilt zetten. Bij Hokra bedenken we graag ijzersterke strategieën en creatieve concepten. Bij Hokra werkt een team van ervaren, gepassioneerde medewerkers. Elke medewerker heeft zijn eigen expertise. We hebben zo veel kennis in huis en we beschikken zo altijd over de benodigde kennis en middelen om het project uit te voeren.

Bij Hokra bieden we je een totaalconcept. We beginnen met een (de)briefing, waarna we aan de slag gaan met de strategie en het concept. Vervolgens vindt de realisatie plaats. Wat volgt is een resultaatmeting en, tot slot, de evaluatie. We vinden het belangrijk dat we het resultaat in kaart kunnen brengen. Daarom maken we gebruik van een resultaatmeting. Wij zijn het actiemarketingbureau met een effectieve aanpak.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra als actiemarketingbureau

Bij Hokra gaan we graag voor je aan de slag om op een creatieve en effectieve manier jouw boodschap aan je doelgroep over te brengen. We volgen daarbij eerder genoemd stappenplan. Wat voorop staat bij Hokra is persoonlijke aandacht. We geloven niet zo in B2B of B2C. Waar we bij Hokra in geloven is P2P: persoon tot persoon. Door goed naar jouw wensen te luisteren kunnen we jou zo goed mogelijk van dienst zijn. We werken bij Hokra voor bekende bedrijven, zoals BMW, BAM, Spa en Achmea. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Benieuwd wat we voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! We horen graag wat de wensen zijn, zodat we precies kunnen vertellen hoe we jou hierin van dienst kunnen zijn als actiemarketingbureau. Heb je een vraag over onze diensten als actiemarketingbureau? We horen het graag!