Actiemarketing bureau

Op zoek naar een actiemarketing bureau?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie, zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Actiemarketing dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. En duurzaam waar mogelijk. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels), Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Bel ons direct
Image

Waarom een actiemarketing bureau inschakelen?

Bij actiemarketing bureau Hokra ben je aan het juiste adres als je op een effectieve manier een nieuw product in de markt wilt zetten. Bij Hokra bedenken we graag ijzersterke strategieën en creatieve concepten. Bij Hokra werkt een team van ervaren, gepassioneerde medewerkers. Elke medewerker heeft zijn eigen expertise. We hebben zo veel kennis in huis en we beschikken zo altijd over de benodigde kennis en middelen om het project uit te voeren.

Bij Hokra bieden we je een totaalconcept. We beginnen met een (de)briefing, waarna we aan de slag gaan met de strategie en het concept. Vervolgens vindt de realisatie plaats. Wat volgt is een resultaatmeting en, tot slot, de evaluatie. We vinden het belangrijk dat we het resultaat in kaart kunnen brengen. Daarom maken we gebruik van een resultaatmeting. Wij zijn het actiemarketingbureau met een effectieve aanpak.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra als actiemarketing bureau

Als actiemarketing bureau kunt u Hokra inschakelen voor verschillende projecten. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen als u een nieuw product in de markt wilt zetten. Hokra is hét adres als u creatieve concepten en ijzersterke strategieën nodig heeft. We denken met u mee en we geven u advies over de best mogelijke aanpak. U kunt in alle aspecten van het project op ons rekenen. Als full service bureau bieden we u alles wat u nodig heeft! Bij Hokra werkt een gepassioneerd team van ervaren medewerkers. Elke medewerker heeft zijn of haar eigen expertise. We hebben dankzij ons gevarieerde team de beschikking over veel kennis en ervaring!

Bij actiemarketing bureau Hokra gaan we altijd voor een meetbaar resultaat. Op manier kunnen we de resultaten van een project voor u inzichtelijk maken. Hokra is een bedrijf waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. We vinden het belangrijk dat uw wensen centraal staan. Alleen op die manier kunnen we helder krijgen wat de doelstelling is, en u zo goed mogelijk van dienst zijn. We geloven niet in B2B of in B2C maar wel in P2P: persoon tot persoon. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Bij Hokra willen we u als klant steeds weer verrassen met creatieve concepten die origineel en effectief zijn.

Hokra als actiemarketing bureau inschakelen

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met vele jaren ervaring. We mogen verschillende grote bedrijven tot onze klanten rekenen. We zijn sterk in communicatie en we bieden het hele pakket, waar u ons als actiemarketing bureau ook voor nodig heeft. Of het nu gaat om promotionele artikelen of om bijvoorbeeld merkactivatie, u kunt rekenen op onze kennis en ervaring. Bent u benieuwd wat we als actiemarketing bureau voor u kunnen betekenen bij Hokra? Neem dan contact met ons op. We horen graag van u!