Aan het bureau bij:

Marjan Muilwijk

Controller bij Hokra

Het precieze, maar vriendelijke gezicht. De kracht van lopende zaken met een scherp oog in de gaten houden. Die de baas is – en blijft – over alle cijfertjes, budgetten en financiële processen. En… energie krijgt van het optimaliseren van financiële processen, verschillen ontdekken en die oplossen.”

Zij vertelt:

“Ondanks dat ik in mijn werk veel met cijfertjes te maken heb, lopen mijn werkzaamheden echt uiteen. Van tot over je oren in de budgetten zitten tot bezig zijn met belastingaangiftes of zorgen dat alle personeelsadministratie up-to-date is. Haar rol gaat veel verder dan alleen cijfers. Ze is ook de vraagbaak voor Multivers, het pakket waar alle voorraden en facturen in worden bijgehouden.”

“Naast bezig zijn met mijn dagelijkse werkzaamheden, kijk ik ook graag hoe het nét even anders, sneller of slimmer kan. Het optimaliseren van financiële processen schelen vaak zo veel tijd. Denk aan het automatisch inlezen van inkoopfacturen en boeken van uren of het online versturen van verkoopfacturen. Naast minder papierwerk – en minder ordners – zorgen we er zo voor dat iedereen overal bij kan tijdens het thuiswerken, ideaal!”

“Als er een verschil is in de liquide overzichten, rapportages of de begrote kosten, dan wordt de financiële Sherlock Holmes geactiveerd. Op zoek naar waar het fout is gegaan en dát oplossen, dáár krijgt ze energie van. Ze heeft er zeker een scherp én ervaren oog voor, ze werkt inmiddels alweer bijna 30 jaar als controller bij Hokra.”

Leer Marjan kennen…

  • • Mijn werkdag start ik het liefste: met een kop rooibosthee.
    • Ik krijg energie van: het spotten en oplossen van financiële verschillen.
    • Mijn lievelingslunch is: een maaltijdsalade.
    • Ik kan geen dag zonder: mijn telefoon.
    • Dé trend van afgelopen jaar: de Milieubarometer gebruiken om als bedrijf je CO2-voetafdruk in kaart te brengen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

BiFi Soul Speaker

background

Alklima Vesten WinterBBQ

background

Diamant Welkomspakket