Spaarprogramma specialist

Ben je op zoek naar een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen? Ben je op zoek naar een manier om een leuke spaaractie en spaarprogramma op te zetten om je klanten te blijven boeien? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is gevestigd in Noordeloos en heet je van harte welkom op onze mooie locatie. Hier vind je een groot team van specialisten dat graag de handen ineen slaat om jouw gewenste spaarprogramma succesvol op te zetten. Het is onze kracht om een effectief spaarprogramma op te zetten, te beheren en de informatie te analyseren, met altijd jouw doelstelling als uitgangspunt.

Je klanten boeien, belonen en binden is wat ons drijft. Onze bedachte en unieke spaarprogramma’s versterken de relatie tussen merk en klant. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wil je meer weten over de mogelijkheid voor het opzetten van een unieke en origineel spaarprogramma? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren door onze afgeronde projecten en de grote bedrijven die onze klanten zijn. Wij zien je aanvraag voor meer informatie over een spaarprogramma graag tegemoet.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Succesvol spaarprogramma maken met Hokra

Door een spaarprogramma te maken beloon je als het ware klanten voor hun loyaliteit aan jouw product. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. Onze expertise en ervaring zetten we graag in om voor jou een verrassend spaarprogramma op te zetten. Wij zijn sterk in communicatie en weten jouw doelgroep te bereiken. Hokra gaat altijd voor meetbaar resultaat. Ons plan van aanpak bestaat uit (de)briefing, strategie, concept, realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Tijdens het proces houden we onze klanten op de hoogte van alle ontwikkelingen. Door alle stappen nauwlettend in de gaten te houden en ook jouw doelen, krijgen we inzicht in je klanten, bouwen we aan je klantrelaties en zetten we data om in resultaat. Hokra beschikt over een groot team dat graag voor jouw merk aan de slag gaat. Onze specialisten weten precies welk spaarprogramma perfect aansluit bij jouw product, helemaal in jouw look and feel.

Meer weten over een spaarprogramma?

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van een spaarprogramma om je klanten te blijven binden? Wij vertellen je daar graag meer over. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele activiteiten. Wij werken met een gepassioneerd team van medewerkers in alle expertises. Hokra is ijzersterk in communicatie en weet precies hoe zij de relatie tussen jouw product en de klant kan versterken. Grote merken en bedrijven als Achmea, BAM, BMW, Interpolis en Spa gingen je al voor.