Spaaractie maken

Ben je op zoek naar unieke en originele spaarakties? Ben je op zoek naar creatievelingen die graag aan de slag gaan om spaarakties te realiseren voor jouw bedrijf? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is gevestigd in Noordeloos maar wij gaan graag voor alle bedrijven in heel Nederland aan de slag. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat wij voor je kunnen betekenen. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag je wensen en je doelen voordat wij zelf van start gaan. Wij maken spaarakties op maat voor al onze klanten zodat geen enkele actie hetzelfde is. Wij beschikken over een groot team van specialisten die graag de handen ineen slaan voor jouw bedrijf. Ben je benieuwd wat wij voor jouw merk of bedrijf kunnen betekenen? Wil jij je klanten blijven boeien en behouden? Neem dan direct contact met ons op. Voor het ontwikkelen en uitzetten van unieke spaarakties ben je bij ons aan het juiste adres!

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Succesvolle spaarakties maken met Hokra

Het is onze taak om jouw klanten te boeien, belonen en te binden. Door middel van onze loyaliteits- en spaarprogramma’s wordt de relatie tussen merk en klant versterkt zodat je de vruchten kunt blijven plukken. Het is onze kracht om een effectief loyaliteitsprogramma op te zetten, te beheren en de informatie te analyseren. Wij ontzorgen je volledig en vertalen jouw wensen en doelen naar een passende spaakactie. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag voor al zijn klanten direct aan de slag gaat. Wij beschikken over een gepassioneerd team dat medewerkers kent in alle expertises. Wij staan bekend als creatief, origineel en effectief. We hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Mede hierdoor bent u verzekerd van de juiste kwaliteit. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Daarnaast gaan wij te allen tijde voor meetbaar resultaat.

Unieke en creatieve spaarakties met Hokra

Wil je meer weten over de voordelen van de inzet van onze expertises? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij je aanbieden om unieke spaarakties te realiseren voor jouw merk of bedrijf? Wij vertellen je daar graag met over. Het is onze taak om bestaande klanten te behouden. Een loyaliteitsprogramma kan daar bij helpen. Wij zien je aanvraag voor een gesprek met een kop koffie graag tegemoet.