Sales promotion specialist

Ben je op zoek naar een manier voor sales promotion? Ben je op zoek naar een oppepper voor jouw merk en wil je je klanten blijven binden? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij beschikken over een gepassioneerd team dat vele medewerkers kent in alle expertises die wij jou aanbieden. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij op een originele en effectieve manier iets toe kunnen voegen aan jouw sales promotion. Wij begrijpen dat het erg fijn is als jouw klanten blijven hangen en producten blijven kopen. Trouwe volgers is waar je naar op zoek bent, klanten die keer op keer bij jouw bedrijf terug komen. Door in contact te komen met de specialisten van Hokra kunnen wij ervoor zorgen dat wij jouw klanten blijven triggeren. Wil je meer weten over onze diensten en de mogelijkheden die wij jou aanbieden? Wil je weten hoe sales promotion er uit kan zien? Bekijk dan de vele voorbeelden op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij geven je graag antwoord op al uw vragen en plannen zo snel mogelijk een kop koffie met je in.

Bel ons direct
Image

Sales promotion uitbesteden

De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende sales promotion. Wij begrijpen dat je jouw klanten wilt behouden en wilt blijven boeien met leuke acties en gadgets. Hokra staat bekend als creatief, origineel en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat en bij ons staat persoonlijke aandacht te allen tijde bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon).

Door onze jarenlange ervaring en het werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa weten wij als geen ander hoe wij jouw doelen kunnen behalen. Wij zijn sterk in communicatie en zetten dit dan ook graag voor jouw merk en product in. We brengen mens en merk samen door de inzet van merkactivatie, promotionele artikelen en marketing services. Van eerste idee tot complete uitvoering gaan wij graag voor je aan de slag.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra als sales promotion specialist

Wil je meer weten over de mogelijkheden van sales promotion voor jouw bedrijf? Je kunt direct contact met ons opnemen. Hokra steekt met promotionele communicatie de stekker in je merk, trekt de aandacht en brengt actie tot stand. We prikkelen, activeren en regelen. Dát is de kracht van Hokra.