Sales promotion specialist

Ben je op zoek naar een manier voor sales promotion? Ben je op zoek naar een oppepper voor jouw merk en wil je je klanten blijven binden? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij beschikken over een gepassioneerd team dat vele medewerkers kent in alle expertises die wij jou aanbieden. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij op een originele en effectieve manier iets toe kunnen voegen aan jouw sales promotion. Wij begrijpen dat het erg fijn is als jouw klanten blijven hangen en producten blijven kopen. Trouwe volgers is waar je naar op zoek bent, klanten die keer op keer bij jouw bedrijf terug komen. Door in contact te komen met de specialisten van Hokra kunnen wij ervoor zorgen dat wij jouw klanten blijven triggeren. Wil je meer weten over onze diensten en de mogelijkheden die wij jou aanbieden? Wil je weten hoe sales promotion er uit kan zien? Bekijk dan de vele voorbeelden op onze website of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij geven je graag antwoord op al uw vragen en plannen zo snel mogelijk een kop koffie met je in.

Bel ons direct
Image

Sales promotion uitbesteden

De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende sales promotion. Wij begrijpen dat je jouw klanten wilt behouden en wilt blijven boeien met leuke acties en gadgets. Hokra staat bekend als creatief, origineel en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat en bij ons staat persoonlijke aandacht te allen tijde bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon).

Door onze jarenlange ervaring en het werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa weten wij als geen ander hoe wij jouw doelen kunnen behalen. Wij zijn sterk in communicatie en zetten dit dan ook graag voor jouw merk en product in. We brengen mens en merk samen door de inzet van merkactivatie, promotionele artikelen en marketing services. Van eerste idee tot complete uitvoering gaan wij graag voor je aan de slag.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Sales promotion door Hokra

Sales promotion is een krachtige tool in de marketingwereld, en Hokra heeft zich bewezen als een expert in dit vakgebied. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan het creëren van effectieve sales promotion strategieën, biedt Hokra bedrijven een scala aan mogelijkheden om de verkoop te stimuleren en hun merk te versterken. Wil je meer weten over de voordelen die Hokra je aanbiedt als je met ons in zee gaat? We staan je graag te woord en vertellen je graag meer over de diensten die wij je aanbieden/ Met Hokra aan je zijde kun je met vertrouwen een campagne lanceren die niet alleen resultaten oplevert, maar ook je merk versterkt en je concurrentiepositie verbetert.

Jarenlange ervaring met sales promotion bij Hokra

Hokra’s geschiedenis in sales promotion gaat terug tot 1986. Sindsdien hebben we talloze succesvolle campagnes gelanceerd voor bedrijven van elke omvang en in diverse sectoren. Deze jarenlange ervaring heeft ons een schat aan kennis opgeleverd over wat wel en niet werkt als het gaat om het activeren van verkoop. Een van de cruciale elementen van de aanpak van Hokra is de grondige analyse van een bedrijf, de markt en de doelgroep. We begrijpen dat elke onderneming uniek is, en daarom is elke sales promotion strategie afgestemd op de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klant. Deze op maat gemaakte benadering vormt de basis voor het succes van al onze sales promotion campagnes. Wij begrijpen bij Hokra ook het belang van creativiteit in sales promotion. We zijn bekend om ons vermogen om innovatieve en aantrekkelijke concepten te bedenken die consumenten aanspreken. Of het nu gaat om kortingsacties, wedstrijden, cadeaus of andere incentives, Hokra weet hoe ze de aandacht van consumenten kunnen trekken en vasthouden.

Meer weten over sales promotion?

Als je meer wilt weten over hoe sales promotion door Hokra jouw bedrijf kan helpen om te groeien en je merk te versterken, ben je bij hen aan het juiste adres. We hebben een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen van effectieve sales promotion strategieën voor bedrijven in verschillende sectoren. Hokra begint altijd met een diepgaande analyse van jouw bedrijfsdoelen en doelgroep, zodat ze een strategie kunnen ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw behoeften. Kortom, sales promotion door Hokra biedt bedrijven de mogelijkheid om de verkoop te stimuleren en de merkbekendheid te vergroten. Hokra’s bewezen expertise, creativiteit en toewijding aan resultaten maken hen de ideale partner voor elk bedrijf dat op zoek is naar een succesvolle sales promotion strategie.