NPS score verbeteren met een NPS consultant

Ben je op zoek naar een NPS consultant? Ben je op zoek naar een full service bureau dat met je meedenkt op alle vlakken van merk activatie en klanten tevredenheid? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Hokra. Door de jaren heen hebben vele bedrijven ons weten te vinden bij hun zoektocht naar een NPS consultant. Wij beschikken over een groot team van specialisten die voor u de NPS score kunnen berekenen binnen een handomdraai. Wij begrijpen dat niet alle bedrijven kennis hebben van het upgraden van een NPS score. Hokra biedt jou de mogelijkheid aan om dat volledig uit handen te geven. Een NPS consultant staat graag voor je klaar en gaat op zoek naar de manieren en mogelijkheden om de score aanzienlijk te verbeteren. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Neem dan direct contact met ons op. Wij zien je aanvraag voor de inzet van een NPS consultant graag tegemoet.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra biedt jouw NPS consultant

Hokra is in staat de cijfers van een NPS te begrijpen. Hokra beschikt over een groot team van specialisten die de kennis in huis hebben om de NPS score van jouw producten te verbeteren. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij beschikken over specialisten die graag aan de slag gaan om de NPS score van jouw producten te berekenen. De NPS is gebaseerd op de aanbevelingsintentie en bijhorende beoordelingen van je klanten op basis van promoters, passieven en detractors of criticasters. Het is van groot belang dat de NPS score van jouw product in de plus zit. Is dit niet het geval? Dan kan het zijn dat de bestellingen niet meer binnen komen en dat zou erg zonde zijn van al het harde werk. Hokra is creatief, origineel en effectief en wij gaan te allen tijde voor meetbaar resultaat om de NPS score te verbeteren als NPS consultant.

NPS score verbeteren met onze NPS consultant

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de inzet van een NPS consultant? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor de klanttevredenheid kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Je kunt direct een afspraak met ons maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar en zullen zo snel mogelijk een afspraak met je inplannen. Onder het genot van een kop koffie bespreken wij graag met jou je wensen. Hokra graag voor meetbaar resultaat en gelooft niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon).