Merkactivatie bureau

Zoek je een merkactivatie bureau? Heb je een merkactivatie bureau nodig om jouw product of dienst, jouw merk dus, heel goed in de belangstelling te zetten? Goed nieuws, want dat is precies wat Hokra voor je doet! Hokra is een ervaren full service bureau, gevestigd in Noordeloos. Wij verzorgen strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Die laatste vind je heel handig in onze webshop! Als merkactivatie bureau zijn wij gespecialiseerd in het samenbrengen en verbinden van de ondernemen en de doelgroep. Wij zijn als merkactivatie bureau zeer bedreven om motivaties, behoeften en interesses van jouw doelgroep te vertalen naar merkactivatie. Wij zijn sterk in communicatie en staan altijd volledig tot jouw beschikking. Ons doel is om jouw klanten te boeien, te belonen en te binden door de relatie tussen merk en klant te versterken. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring, die we graag voor jou inzetten.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra: het merkactivatie bureau met jarenlange ervaring!

Heb je belangstelling voor een merkactivatie bureau? Zoek je naar mogelijkheden om de behoeften, motivaties en interesses van je doelgroep te vertalen naar een spetterende merkactivatie? Dan ben je bij merkactivatie bureau Hokra op de juiste plek. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Al vele jaren ontwikkelen wij als merkactivatie bureau strategieën voor onze klanten. Door een sterke strategie met de perfecte activatietechniek en een top idee brengen we je doelgroep naar jouw merk. We activeren jouw doelgroep, zodat zij tot actie en transactie overgaat. Dat is wat je wilt bereiken met merkactivatie en dat is wat Hokra voor jou gaat doen. Niet voor niets is onze bedrijfslogan als merkactivatie bureau: prikkelen, activeren, regelen.

Merkactivatie bureau met kracht

Een merkactivatie bureau doet meer dan alleen een idee de wijde wereld inslingeren. Wij verwerken een creatief concept tot basis en laten dat fungeren tot een duurzame, lange termijn merkactivatie. Een band smeden tussen klanten en merken, dát is wat een merkactivatie bureau doet. Ons team bestaat uit gepassioneerde mensen, die elke expertise volledig kunnen toepassen. Samen vormen wij een creatief, origineel en effectief merkactivatie bureau. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat, zodat je precies kunt zien hoe alles verloopt. Niet voor niets is onze slogan: prikkelen, activeren en regelen. We laten jouw klanten kennis maken met een nieuw merk of geven een nieuwe impuls aan een bestaand merk. Dat doen we op een manier die nog lang in de gedachten van je klanten zal blijven hangen, zodat de positieve ervaring hen altijd aan jouw product zal doen denken. Als merkactivatie bureau brengen we door de juiste merkactivatie op het juiste moment mens (jouw klant) en product (jouw merk) samen. Als merkactivatie bureau organiseren we bijvoorbeeld

  • momenten,
  • events,
  • campagnes.

Je kunt namelijk jouw merk op vele manieren dichtbij de consument brengen. Hokra is ervan overtuigd dat de beste manier de rechtstreekse manier is, door interactie met je doelgroep. Je ziet dus ook meteen waarom wij niet geloven in B2B (business to business) of in B2C (business to consumer), maar in P2P, person to person. Hokra’s team is sterk in communicatie en dat komt je merkactivatie of brand activation ten goede. Kost dat veel? Nee, voor een klein bedrag per maand zit je al prima in een standaard systeem. Ons team kan natuurlijk ook maatwerk oplossingen bieden. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Hokra heeft jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, Royal Canin, BAM en Spa. Meer weten over ons merkactivatie bureau? Neem snel contact op en we maken een afspraak!