Merkactivatie bureau

Zoek je een merkactivatie bureau? Heb je een merkactivatie bureau nodig om jouw product of dienst, jouw merk dus, heel goed in de belangstelling te zetten? Goed nieuws, want dat is precies wat Hokra voor je doet! Hokra is een ervaren full service bureau, gevestigd in Noordeloos. Wij verzorgen strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Die laatste vind je heel handig in onze webshop! Als merkactivatie bureau zijn wij gespecialiseerd in het samenbrengen en verbinden van de ondernemen en de doelgroep. Wij zijn als merkactivatie bureau zeer bedreven om motivaties, behoeften en interesses van jouw doelgroep te vertalen naar merkactivatie. Wij zijn sterk in communicatie en staan altijd volledig tot jouw beschikking. Ons doel is om jouw klanten te boeien, te belonen en te binden door de relatie tussen merk en klant te versterken. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring, die we graag voor jou inzetten.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra: het merkactivatie bureau met jarenlange ervaring!

Ben je op zoek naar een merkactivatie bureau? Ben je op zoek naar een manier om jouw klanten te blijven triggeren en te behouden? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander, wat wij voor jouw merk en bedrijf kunnen betekenen en slaan we graag de handen ineen om jouw doelen te behalen. Hokra biedt een ruim aanbod in diensten op het gebied van merkactivatie, waaronder evenementenmanagement, digitale marketing, social media management, influencer marketing, PR en meer. Elk project begint met een diepgaande analyse van het merk en de doelstellingen van de klant, waarna het team van Hokra een strategie ontwikkelt die is afgestemd op de specifieke behoeften van het merk. Hokra is een professioneel merkactivatie bureau dat zich richt op het creëren van krachtige en gedenkwaardige merkervaringen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? We nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Daarnaast ben je van harte welkom om een kijkje te nemen op deze website.

Merkactivatie bureau voor duurzaam resultaat

Hokra werkt met een toegewijd team van creatieve professionals, die experts zijn in hun vakgebied. Van strategen en creatieve denkers tot evenementenorganisatoren en digitale marketeers; het team van Hokra beschikt over de vaardigheden en ervaring om merken te helpen zich te onderscheiden van de concurrentie. Het team van Hokra is gespecialiseerd in het creëren van digitale campagnes, die de betrokkenheid van het publiek vergroten en de zichtbaarheid van het merk verbeteren. Of het nu gaat om social media marketing, zoekmachineoptimalisatie of e-mailmarketing, Hokra heeft de vaardigheden en ervaring om digitale campagnes te creëren die werken. Wist je dat het team van Hokra nauw samenwerkt met journalisten, bloggers en andere media? Wij kunnen op deze manier jouw merk of bedrijf nog beter helpen het verhaal te vertellen en de zichtbaarheid nog meer te vergroten. Hokra heeft een lange geschiedenis als merkactivatie bureau en heeft in de loop der jaren een indrukwekkende portfolio opgebouwd met succesvolle projecten voor verschillende klanten. Dit betekent dat het team van Hokra beschikt over de nodige ervaring en expertise om merken te helpen zich te onderscheiden van de concurrentie. Wij staan ook bekend om onze creatieve benadering van merkactivatie. Het team van Hokra bestaat uit ervaren creatieve professionals die out-of-the-box kunnen denken. Als het gaat om merkactivatie, is Hokra een van de beste bureaus in de branche.