Merkactivatie bureau

Zoek je een merkactivatie bureau? Heb je een merkactivatie bureau nodig om jouw product of dienst, jouw merk dus, heel goed in de belangstelling te zetten? Goed nieuws, want dat is precies wat Hokra voor je doet! Hokra is een ervaren full service bureau, gevestigd in Noordeloos. Wij verzorgen strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Die laatste vind je heel handig in onze webshop! Als merkactivatie bureau zijn wij gespecialiseerd in het samenbrengen en verbinden van de ondernemen en de doelgroep. Wij zijn als merkactivatie bureau zeer bedreven om motivaties, behoeften en interesses van jouw doelgroep te vertalen naar merkactivatie. Wij zijn sterk in communicatie en staan altijd volledig tot jouw beschikking. Ons doel is om jouw klanten te boeien, te belonen en te binden door de relatie tussen merk en klant te versterken. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring, die we graag voor jou inzetten.

Bel ons direct!
Image

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra: het merkactivatie bureau met jarenlange ervaring!

Hokra zet vol in op de persoonlijke aandacht, die staat bovenaan. Wij geloven namelijk niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voor P2P (person to person). Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. In Hokra’s gepassioneerde team zijn alle expertises vertegenwoordigd. We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Alle medewerkers werken op een originele en creatieve manier, met beproefde marketing strategieën en doeltreffende acties. Het uiteindelijke doel is natuurlijk een effectieve en duurzame merkactivatie en met Hokra ben je daarvan gegarandeerd. Als merkactivatie bureau ontzorgen je compleet. Vanzelfsprekend is elke branding actie volledig maatwerk en gaan we voor duidelijk en meetbaar resultaat. Ons merkactivatie bureau verkrijgt ons inzicht voor de merkactivatie door intensieve gesprekken te voeren over je bedrijf, je kernwaarden, je product, je klanten en je doelen, waarna we een plan van aanpak opstellen.

Meer weten over merkactivatie bureau Hokra

Wil je meer weten over merkactivatie bureau Hokra? Je kunt op onze website al veel lezen, maar natuurlijk ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen! We staan je bij een kop koffie graag te woord en vertellen je graag meer over ons succesvolle merkactivatie bureau. Goed om te weten alvast is dat Hokra werkt met het principe Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De basis van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is eenvoudig: de merkactivatie moet leuk zijn voor iedereen: opdrachtgever, ontvanger en diegene die aan de merkactivatie werkt. We zien uit naar een vruchtbare samenwerking!