Merchandising specialist

Ben je op zoek naar een merchandising specialist? Ben je op zoek naar een bureau waar je van op aan kunt voor het opzetten van unieke merchandising producten? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Door de jaren heen hebben wij vele bedrijven geholpen bij het bedenken en uitvoeren van unieke en ludieke merchandising producten. Voor het promoten van je bedrijf of merk is een merchandising specialist een grote uitkomst.

Bij Hokra beschikken wij over een groot team van specialisten die graag aan de slag gaan om voor jouw merk en/of bedrijf een origineel merchandising product op de markt te brengen. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij graag je wensen en zorgen wij ervoor dat jouw feel en look wordt gecombineerd met een leuk en tactvol merchandising geschenk. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat je verrassen door onze afgeronde projecten.

Bel ons direct
Image

Waarom een sterke merchandising specialist belangrijk is

Door gebruik te maken van promotionele artikelen en merchandising kan je op een leuke en originele manier jouw product of merk onder de aandacht brengen bij jouw gewenste doelgroep. In de loop van de jaren heeft Hokra verschillende bedrijven bijgestaan en geholpen met het bedenken en ontwikkelen van verschillende merchandising producten. Wij vestigen de aandacht op je merk, producten en diensten.

Hiermee maken wij de boodschap tastbaar en daarmee begrijpelijk. Een merchandising product kan ook fungeren als een relatiegeschenk of als een effectieve communicatiemiddel. Onze specialisten bedenken promotionele artikelen en merchandising producten die het merkverhaal en de boodschap versterken.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Algemeen Directeur / Partner
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Sr. Accountmanager / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Hokra als merchandising specialist

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Zo zijn wij de merchandising specialist die je zoekt. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag aan de slag gaat voor jouw merk en/of bedrijf. Door een merchandising specialist van Hokra in te schakelen voor het promoten van jouw merk ben je verzekerd van succes. Wij bestaan uit een groot team van specialisten die allemaal beschikken over verschillende expertises. Wij zijn creatief, origineel en effectief en gaan te allen tijde voor meetbaar resultaat. Daarnaast staat persoonlijke aandacht bij ons bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (person to person). Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Hokra is sterk in communicatie, ook op het gebied van merchandising. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en plan direct een kennismakingsgesprek met ons in.