Merchandising specialist

Ben je op zoek naar een merchandising specialist? Ben je op zoek naar een bureau waar je van op aan kunt voor het opzetten van unieke merchandising producten? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Door de jaren heen hebben wij vele bedrijven geholpen bij het bedenken en uitvoeren van unieke en ludieke merchandising producten. Voor het promoten van je bedrijf of merk is een merchandising specialist een grote uitkomst.

Bij Hokra beschikken wij over een groot team van specialisten die graag aan de slag gaan om voor jouw merk en/of bedrijf een origineel merchandising product op de markt te brengen. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bespreken wij graag je wensen en zorgen wij ervoor dat jouw feel en look wordt gecombineerd met een leuk en tactvol merchandising geschenk. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat je verrassen door onze afgeronde projecten.

Bel ons direct
Image

Waarom een sterke merchandising specialist belangrijk is

Door gebruik te maken van promotionele artikelen en merchandising kan je op een leuke en originele manier jouw product of merk onder de aandacht brengen bij jouw gewenste doelgroep. In de loop van de jaren heeft Hokra verschillende bedrijven bijgestaan en geholpen met het bedenken en ontwikkelen van verschillende merchandising producten. Wij vestigen de aandacht op je merk, producten en diensten.

Hiermee maken wij de boodschap tastbaar en daarmee begrijpelijk. Een merchandising product kan ook fungeren als een relatiegeschenk of als een effectieve communicatiemiddel. Onze specialisten bedenken promotionele artikelen en merchandising producten die het merkverhaal en de boodschap versterken.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra als merchandising specialist

Zoek je een merchandising specialist die jouw merk of product professioneel kan promoten? Hokra is dé merchandising specialist voor promotionele communicatie. Wij zijn een full service communicatiebureau dat zorgt voor opvallende merkactivatie, creatieve promotionele artikelen, effectieve marketingservice en alles wat daarmee samenhangt. Wij zijn creatief, origineel en effectief en ons gepassioneerde team van medewerkers beschikt over alle benodigde expertises. Op het juiste moment en met het juiste middel gaan wij tot actie over om jouw merk of product onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Wij gaan voor meetbaar resultaat! Met alleen goede ideeën bereiken wij ons doel niet, daarom zorgen wij ook voor een perfecte uitvoering. Hokra komt met een compleet pakket waar je echt wat aan hebt. Dit pakket bestaat uit (de)briefing, strategie, concept, realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Samen met jou kijkt onze merchandising specialist naar jou, je product, je merk en je bedrijf. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een concept marketing plan op waarmee wij prikkelen en activeren. Wij dragen bij aan een positief merkbeeld en zorgen voor aandacht. De basis van al onze projecten is een ijzersterke strategie.

Merchandising specialist met persoonlijke aandacht

Wij zijn sterk in communicatie en wij brengen op een originele en creatieve manier jouw merk of product op een originele manier onder de aandacht. De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende merkactivatie zodat klanten tot transactie overgaan. Met een creatief concept zorgen wij voor een duurzame merkactivatie die mens en merk écht samenbrengt. Daarbij staat bij ons persoonlijke aandacht voorop. Wij geloven niet zo in B2B of B2C, maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Communicatie op gelijk niveau zorgt voor verbinding. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat jouw boodschap overkomt!

Jarenlange ervaring als merchandising specialist

Wij zijn een innovatief bureau met jarenlange ervaring en we leveren kwaliteit. Grote bedrijven en merken zoals BAM, BMW, Achmea, Dyson en Spa maken gebruik van onze diensten. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat ook voor jouw organisatie het verschil kan maken. Gedurende het hele proces houden wij je van alle ontwikkelingen op de hoogte. In een wereld die vol is van communicatie impulsen valt onze aanpak op. Je kunt je marketing afdeling met een gerust hart overlaten aan een marketing specialist van Hokra. Wij gaan niet over één nacht ijs en geven je deskundig advies over de juiste strategie. Neem gerust contact met ons op als je meer informatie nodig hebt.