Marcom programma

Ben je op zoek naar een marcom programma? Ben je op zoek naar een marcom specialist die graag de marketing en communicatie taken van je overneemt? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is gevestigd in Noordeloos en gaat graag voor alle bedrijven in Nederland aan de slag voor het opzetten van een marcom programma. Door onze jarenlange ervaring als marcom specialist weten wij als geen ander wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of wil je meer weten over de taken die wij uit jou handen kunnen nemen met een marcom programma? Wij nodigen je graag uit om vrijblijvend contact op te nemen met één van onze medewerkers. Laat je verrassen door ons aanbod en de vele mogelijkheden die wij je aanbieden voor het opzetten van een professioneel en persoonlijk marcom programma dat aansluit bij jouw doelen en wensen.

Bel ons direct
Image

Waarom een sterk marcom programma inschakelen?

Op zoek naar een marcom programma? Hokra heeft in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid opgebouwd. Hierdoor weten vele grote bedrijven ons te vinden en wij gaan graag aan de slag met alle vragen en doelen die ons worden voorgelegd. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke snaar we moeten raken en we gaan op zoek naar de passende mogelijkheden om de juiste doelen te behalen. Wij begrijpen dat het veel tijd kan kosten als je zelf een marcom programma op wilt zetten. De specialisten van Hokra graag graag voor je aan de slag en nemen dit direct voor je uit handen. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen.

Wij bestaan uit een groot en gepassioneerd team dat beschikt over vele expertises. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau en zijn sterk in marketing en communicatie. Ons team is creatief en origineel. Daarnaast gaan wij te allen tijde voor meetbaar resultaat en daarbij vinden wij persoonlijke aandacht voor onze klanten erg belangrijk. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (person to person).

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra als marcom programma specialist

Wil je meer weten over de passende mogelijkheden voor het opzetten van een marcom programma voor jouw bedrijf? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of welke doelen wij kunnen behalen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa.