Creatief loyalty programma opzetten

Wil je jouw klanten boeien, belonen en blijven verbinden? Ben je op zoek naar de mogelijkheid om een loyalty programma opzetten te realiseren? Ben je op zoek naar een full service bureau dat met je mee denkt? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra beschikt over een groot team van specialisten dat graag voor je aan de slag gaat. Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is om je klanten te blijven binden. Bestaande klanten behouden en uitbouwen levert meer rendement op dan het vinden van nieuwe klanten. Een loyalty programma opzetten kan daar bij helpen. Hokra gaat graag voor je aan de slag, zodat je binnen een korte tijd de vruchten hiervan kan plukken. Hokra heeft als doel dat we mens en merk samen brengen door de inzet van merkactivatie, promotionele artikelen en marketing services. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen aangaande een loyalty programma opzetten? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat je verrassen en inspireren door de afgeronde projecten die je kunt vinden op onze website. Wij zien je aanvraag voor een loyalty programma opzetten graag tegemoet.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een loyalty programma laten opzetten?

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij beschikken over een gepassioneerd team dat vele medewerkers kent in alle expertises. We zijn creatief, origineel en effectief. Wij gaan voor meetbaar resultaat. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). We hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Doordat wij sterk zijn in communicatie weten vele bedrijven ons te vinden. Wij gaan ook graag voor jouw bedrijf aan de slag!

Het is onze kracht om een effectief loyalty programma op te zetten, te beheren en de informatie te analyseren. Met altijd jouw doelstelling als bron. Zo krijgen we inzicht in je klanten, bouwen we aan je klantrelaties en zetten we data om in resultaat. Door klanten te boeien en te belonen zullen ze zich aan jouw merk binden. Wij gaan voor meetbaar resultaat en daarvoor hebben wij een ijzersterke strategie. Door te communiceren op gelijkwaardig niveau komt de boodschap het beste over bij jouw klanten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De loyaliteitsprogramma specialist van Nederland!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een loyaliteitsprogramma opzetten? Ben je benieuwd hoe wij jouw klanten kunnen blijven boeien? Neem een kijkje op onze website en laat je verrassen door onze afgeronde projecten. Daarnaast zijn wij te allen tijde bereikbaar voor het stellen van al je vragen. Hokra weet hoe je een effectief loyaliteitsprogramma opzet, beheert en de informatie analyseert.