Creatief loyaliteitsprogramma op maat

Het is nog niet zo eenvoudig om bestaande klanten te behouden. Ben je op zoek naar een manier om klanten aan je te binden? Neem dan contact op met Hokra, een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij hebben de expertise in huis om voor jou een loyaliteitsprogramma op te zetten waar jouw klanten niet omheen kunnen. Het is de moeite waard om te investeren in bestaande klanten.

Bestaande klanten behouden en uitbouwen levert namelijk meer rendement op dan het werven van nieuwe klanten. Wij zijn creatief, origineel en effectief. Met een loyaliteitsprogramma zorgen wij ervoor dat klanten voor jouw product blijven kiezen. Ons team kent medewerkers in alle expertises en onze specialisten in loyaliteits- en spaarprogramma’s gaan graag voor je aan de slag. Zij weten als geen ander hoe je een effectief loyaliteitsprogramma opzet, beheert en de informatie analyseert. Wij voeren het programma uit in jouw look en feel. Door inzicht te krijgen in je klanten, kunnen we bouwen aan je klantenrelaties en data omzetten in resultaat. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat en we houden je gedurende het proces van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een loyaliteitsprogramma laten maken?

Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei vormen van marketing en wij weten op het juiste moment, met het juiste middel en de juiste actietechniek merk en mens écht samen te brengen. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Door op gelijk niveau met klanten te communiceren creëren wij een band en voelen klanten zich betrokken bij jouw merk en/of product.

Als je bij ons aanklopt dan beginnen wij met een diepgaand gesprek waarin we jou, je product en je klanten leren kennen. Daarna volgt een plan van aanpak, want wij hebben niet alleen goede ideeën, maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Alleen op deze manier kunnen wij een effectief loyaliteitsprogramma opzetten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De loyaliteitsprogramma specialist van Nederland!

Ben je geïnteresseerd in een loyaliteitsprogramma? Zoek je een loyaliteitsprogramma voor bedrijf? Er zijn verschillende manieren om klanten voor je bedrijf te vinden, zoals een mailing versturen, deelnemen aan een beurs of een aankoop doen. Met een loyaliteitsprogramma ga je nog verder: je gaat klanten boeien, belonen en binden. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We prikkelen, activeren en regelen. Voor een loyaliteitsprogramma ben je dan bij ons ook aan het juiste adres. Onze kracht is een effectief loyaliteitsprogramma opzetten, dat beheren en daarna de informatie analyseren. We krijgen zo inzicht in jouw klanten, we bouwen aan je klantrelaties en we zetten data om in resultaat. De doelstelling voor jouw bedrijf is altijd de bron waaruit wij werken.

Krachtig loyaliteitsprogramma

Het team van Hokra is gepassioneerd. Om zo veelzijdig mogelijk te zijn en om zoveel mogelijk bedrijven van dienst te zijn, heeft elke medewerker zijn eigen expertise(s). Zo weten we uit jarenlange ervaring dat het meer rendement oplevert als je de kring van bestaande klanten behoudt en uitbouwt, dan wanneer je inzet op het werven van nieuwe klanten. Wij werken op een creatieve, originele en effectieve manier en we gaan voor meetbaar resultaat. Een loyaliteitsprogramma werkt mee aan het behouden en uitbouwen van je klantenkring. Ben je bang dat dat veel gaat kosten? Niets is minder waar. Het is mogelijk om te starten vanaf een klein bedrag per maand in een standaard systeem. Het Hokra-team kan ook een volledig maatwerk programma voor je opzetten en verzorgen. In maatwerk oplossingen ligt onze grote kracht.

Loyaliteitsprogramma in goede handen

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau en dus is uw loyaliteitsprogramma bij ons in goede handen. Persoonlijke aandacht staat bij ons bovenaan. We geloven niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar in P2P, persoon tot persoon. We mogen ons bogen op jarenlange ervaring in sterke communicatie en het werken voor grote bedrijven en merken als BAM, Achmea, Kwekkeboom, Spa en BMW. Hokra raakt altijd de juiste snaar om je doelgroep te raken en jouw merk te activeren. Met de juiste actietechniek, de juiste middelen en een goed concept wordt jouw loyaliteitsprogramma een succes. Je kunt rekenen op excellente marketing executie én de inzet van alle nodige kanalen. Online, offline en socials. Wil je graag meer weten wat Hokra voor je kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Samen met jou gaan we aan de slag om een perfect programma op te zetten en meer loyaliteit voor jouw bedrijf te verkrijgen.