Creatief loyaliteitsprogramma op maat

Het is nog niet zo eenvoudig om bestaande klanten te behouden. Ben je op zoek naar een manier om klanten aan je te binden? Neem dan contact op met Hokra, een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij hebben de expertise in huis om voor jou een loyaliteitsprogramma op te zetten waar jouw klanten niet omheen kunnen. Het is de moeite waard om te investeren in bestaande klanten.

Bestaande klanten behouden en uitbouwen levert namelijk meer rendement op dan het werven van nieuwe klanten. Wij zijn creatief, origineel en effectief. Met een loyaliteitsprogramma zorgen wij ervoor dat klanten voor jouw product blijven kiezen. Ons team kent medewerkers in alle expertises en onze specialisten in loyaliteits- en spaarprogramma’s gaan graag voor je aan de slag. Zij weten als geen ander hoe je een effectief loyaliteitsprogramma opzet, beheert en de informatie analyseert. Wij voeren het programma uit in jouw look en feel. Door inzicht te krijgen in je klanten, kunnen we bouwen aan je klantenrelaties en data omzetten in resultaat. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat en we houden je gedurende het proces van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een loyaliteitsprogramma laten maken?

Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei vormen van marketing en wij weten op het juiste moment, met het juiste middel en de juiste actietechniek merk en mens écht samen te brengen. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Door op gelijk niveau met klanten te communiceren creëren wij een band en voelen klanten zich betrokken bij jouw merk en/of product.

Als je bij ons aanklopt dan beginnen wij met een diepgaand gesprek waarin we jou, je product en je klanten leren kennen. Daarna volgt een plan van aanpak, want wij hebben niet alleen goede ideeën, maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Alleen op deze manier kunnen wij een effectief loyaliteitsprogramma opzetten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De loyaliteitsprogramma specialist van Nederland!

Ben je geïnteresseerd in een loyaliteitsprogramma? Zoek je een betrouwbaar loyaliteitsprogramma, om jouw bestaande klanten te behouden? Zoek dan niet verder, want full service bureau Hokra heeft precies alles in huis voor een perfect loyaliteitsprogramma. Wij weten bij Hokra als geen ander dat het lastig kan zijn om bestaande klanten vast te houden. Het is niet voor niets dat een van onze specialisaties is het opzetten van een loyaliteitsprogramma voor ondernemers. Voor een succesvol bedrijf is het namelijk belangrijk om klanten aan je te binden. Hokra weet als full service bureau als geen ander hoe we strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen in kunnen zetten om dat doel te bereiken: niet alleen klanten vinden, maar ze ook aan je binden. Wij ontwikkelden daarvoor een succesvol loyaliteitsprogramma. Lees gauw verder wat ons loyaliteitsprogramma ook voor jouw bedrijf kan betekenen!

Met loyaliteitsprogramma investeren in klanten

Het is zeker de moeite waard om te investeren in je bestaande klanten, dat kunnen veel ondernemers die het loyaliteitsprogramma van Hokra hebben toegepast, volledig beamen. Door je bestaande klantenkring te behouden en verder uit te bouwen betekent dat je meer rendement opbouwt dan wanneer je alleen maar focust op het werven van nieuwe klanten. Door de creatieve, originele en effectieve aanpak van het loyaliteitsprogramma van Hokra, blijven we er continu voor zorgen dan klanten jouw product blijven kiezen. Doordat Hokra jarenlange ervaring heeft met alle marketing disciplines, weten we hoe we op het juiste moment, met het juiste middel en met de juiste actietechniek merk en mens samen kunnen brengen. Daarmee bedoelen we dus: jouw merk en jouw klanten. We zetten hiervoor vol in op persoonlijke aandacht. Communiceer je namelijk op gelijk niveau met je klant, dan wordt een band gecreëerd en voelen mensen zich aangesproken en betrokken bij jouw merk en jouw product.

Loyaliteitsprogramma door experts

Het team van Hokra bestaat uit gepassioneerde medewerkers in alle expertises, vooral op het gebied van loyaliteitsprogramma’s. Zij hebben alle kennis en de laatste updates op het gebied van loyaliteitsprogramma’s, zoals het opzetten van een effectief loyaliteitsprogramma, hoe je een loyaliteitsprogramma beheert en onderhoudt en hoe je klantrelaties versterkt. Vanzelfsprekend is een loyaliteitsprogramma helemaal maatwerk. We voeren jouw feel en look door van a tot z. Door gesprekken te voeren met jou over je bedrijf, je product, je klanten, je kernwaarden en je doelen verkrijgen wij optimaal inzicht. En logisch: door dat inzicht te krijgen in je bestaande klanten kan Hokra ook bouwen aan relaties met die klanten. We leggen je dan ons plan van aanpak voor, waarbij we willen benadrukken dat we origineel en creatief te werk gaan. Ons doel is om jouw klanten te boeien, te belonen en te binden. Het loyaliteitsprogramma van Hokra versterkt de band tussen merk en klant. Onze grote kracht is om een effectief loyaliteitsprogramma op te zetten, dat te beheren en de informatie te analyseren. Onder andere zetten we binnen het loyaliteitsprogramma data om in meetbaar resultaat. Je wordt tijdens het hele traject natuurlijk volledig van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Wees ervan verzekerd dat jouw doelstelling altijd de grondslag vormt waarop het loyaliteitsprogramma is gebaseerd.

Waarom Hokra voor jouw loyaliteitsprogramma

Waarom kies je voor Hokra om jouw loyaliteitsprogramma te ontwikkelen? Ten eerste omdat ons full service bureau volledig tot jouw beschikking staat. Wij geloven daarnaast niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voor P2P (person to person). We zijn in staat om een prachtig loyaliteitsprogramma samen te stellen, waarin een positief merkbeeld wordt neergezet. We brengen merkactivatie, promotionele artikelen en marketing services allemaal bij elkaar om jouw bedrijf te positioneren. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij zijn sterk in communicatie. Vanzelfsprekend is Hokra een erkend en gecertificeerd communicatie bureau. Zoals hierboven al gesteld: jouw doelstelling of meerdere doelstellingen zijn leidend. Het budget speelt hierin ook een rol. Maar denk niet dat je meteen een enorm bedrag besteedt aan je loyaliteitsprogramma: je kunt starten vanaf een klein bedrag per maand als je kiest voor een standaard systeem.

Hokra onderneemt maatschappelijk verantwoord

Belangrijk om nog even op te merken is dat Hokra bijzonder groot belang hecht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bij al onze activiteiten, of dat nu promotionele artikelen, promotionele middelen of merkactivatie campagnes zoals een loyaliteitsprogramma zijn, is het uitgangspunt dat het leuk moet zijn voor iedereen. Niet alleen voor jouw bedrijf dus, maar ook voor de ontvangers en de mensen die aan het loyaliteitsprogramma werken. Kort gezegd: de hele keten en de hele omgeving.

Meer informatie over loyaliteitsprogramma

We kunnen ons voorstellen dat je na het bovenstaande vragen hebt of dat je op zoek bent naar meer specifieke informatie. Neem dan ook gerust contact met ons op, dat is geheel vrijblijvend! Bij een kop koffie of thee gaan we met jou in gesprek om te kijken wat Hokra voor jouw onderneming kan betekenen. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en de creatieve ideeën die Hokra heeft als het gaat over loyaliteitsprogramma’s! Geef ons vandaag nog even een belletje of stuur een email en start binnen afzienbare tijd met je loyaliteitsprogramma. Wij gaan ervoor! Jij ook?