Creatief loyaliteitsprogramma op maat

Het is nog niet zo eenvoudig om bestaande klanten te behouden. Ben je op zoek naar een manier om klanten aan je te binden? Neem dan contact op met Hokra, een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij hebben de expertise in huis om voor jou een loyaliteitsprogramma op te zetten waar jouw klanten niet omheen kunnen. Het is de moeite waard om te investeren in bestaande klanten.

Bestaande klanten behouden en uitbouwen levert namelijk meer rendement op dan het werven van nieuwe klanten. Wij zijn creatief, origineel en effectief. Met een loyaliteitsprogramma zorgen wij ervoor dat klanten voor jouw product blijven kiezen. Ons team kent medewerkers in alle expertises en onze specialisten in loyaliteits- en spaarprogramma’s gaan graag voor je aan de slag. Zij weten als geen ander hoe je een effectief loyaliteitsprogramma opzet, beheert en de informatie analyseert. Wij voeren het programma uit in jouw look en feel. Door inzicht te krijgen in je klanten, kunnen we bouwen aan je klantenrelaties en data omzetten in resultaat. Wij gaan altijd voor meetbaar resultaat en we houden je gedurende het proces van alle ontwikkelingen op de hoogte.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een loyaliteitsprogramma laten maken?

Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei vormen van marketing en wij weten op het juiste moment, met het juiste middel en de juiste actietechniek merk en mens écht samen te brengen. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. Door op gelijk niveau met klanten te communiceren creëren wij een band en voelen klanten zich betrokken bij jouw merk en/of product.

Als je bij ons aanklopt dan beginnen wij met een diepgaand gesprek waarin we jou, je product en je klanten leren kennen. Daarna volgt een plan van aanpak, want wij hebben niet alleen goede ideeën, maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Alleen op deze manier kunnen wij een effectief loyaliteitsprogramma opzetten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De loyaliteitsprogramma specialist van Nederland!

Hokra, een full-service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen, is een toonaangevende naam in de wereld van loyaliteitsprogramma’s. Met een gepassioneerd team van experts in diverse disciplines, hebben we bewezen dat we creatief, origineel en uiterst effectief zijn in het ontwikkelen en implementeren van programma’s die meetbaar resultaat opleveren. Een loyaliteitsprogramma is een marketingstrategie waarbij bedrijven beloningen en incentives aanbieden aan klanten om herhaalde aankopen te stimuleren, klantentrouw te versterken en gegevens te verzamelen voor verdere marketinginspanningen. Dit programma is ontworpen om klanten te binden en hun betrokkenheid te vergroten, wat resulteert in langdurige relaties met het merk. Bij Hokra staat persoonlijke aandacht bovenaan onze lijst van prioriteiten. We geloven in het benaderen van klanten en projecten op een persoonlijke manier, en daarom hanteren we de filosofie van “P2P” – persoon tot persoon. Dit betekent dat we streven naar sterke persoonlijke relaties met onze klanten, wat resulteert in effectievere communicatie en een dieper begrip van de behoeften van onze klanten.

Jarenlange ervaring in een loyaliteitsprogramma samenstellen

Met jarenlange ervaring in de branche heeft Hokra een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd, waaronder grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Onze staat van dienst spreekt voor zich, en we hebben bewezen dat we in staat zijn om programma’s te ontwikkelen die klantloyaliteit stimuleren en merkwaarde vergroten. Als het gaat om loyaliteitsprogramma’s, is communicatie een cruciaal element, en dit is waar Hokra in uitblinkt. We begrijpen de kracht van doelgerichte communicatie en weten hoe we boodschappen kunnen overbrengen die klanten aanspreken en motiveren om deel te nemen aan het programma. Als een erkend en gecertificeerd communicatiebureau bieden wij een brede reeks diensten aan op het gebied van loyaliteitsprogramma’s.

Creatief vermogen voor een loyaliteitsprogramma

Of je nu op zoek bent naar een loyaliteitsprogramma dat gericht is op het belonen van herhaalde aankopen, het vergroten van klantbetrokkenheid, of het verzamelen van waardevolle gegevens voor toekomstige groei, Hokra heeft de expertise en het creatieve vermogen om jouw doelstellingen te verwezenlijken. Ons trackrecord in het ontwikkelen van succesvolle loyaliteitsprogramma’s, gecombineerd met een persoonlijke benadering en sterke communicatievaardigheden. Dit maakt ons tot de ideale partner voor elk bedrijf dat streeft naar klantloyaliteit en duurzaam succes. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk onze website voor meer informatie over onze diensten en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het creëren van een op maat gemaakt loyaliteitsprogramma dat meetbare resultaten oplevert.