Creatief loyaliteitsprogramma op maat

Ben je op zoek naar een bedrijf dat voor jouw bedrijf een uniek loyaliteitsprogramma opzetten kan? Ben je op zoek als bedrijf naar een specialist die met je mee denkt en het beste uit een loyaliteitsprogramma opzetten wil halen? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Door de jaren heen weten wij als geen ander hoe wij de juiste doelgroepen moeten prikkelen om de doelstelling te behalen. Wij begrijpen als geen ander dat het erg vervelend is als je een prachtig product of merk hebt dat niet het rendement behaalt wat je zou willen. Het is vervelend als je niet de kosten eruit kan halen en jouw product niet onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep. Door in contact te komen met Hokra ben je verzekerd van succes! Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jou en je bedrijf of merk kunnen betekenen? Wij vertellen je meer over de mogelijkheden voor een loyaliteitsprogramma opzetten dat aansluit bij jouw wensen. Wij zien je aanvraag voor een gesprek met kop koffie graag tegemoet.

Bel ons direct
Image

Waarom Hokra een loyaliteitsprogramma laten maken?

Hokra beschikt over jarenlange ervaring in het behalen van doelen met een leuke spaaractie, loyaliteitsprogramma’s en met een duidelijk marketing services. Wij beschikken over een gepassioneerd team dat vele medewerkers kent in verschillende expertises. We zijn creatief, origineel en effectief én wij gaan altijd voor meetbaar resultaat. Het is onze taak om mens en merk samen te brengen door de inzet van merkactivatie, promotionele artikelen en marketing services. We prikkelen, activeren en regelen.

Dát is de kracht van Hokra. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Doordat wij sterk zijn in communicatie hebben wij vandaag de dag jarenlange ervaring en werken wij voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Door middel van onze loyaliteits- en spaarprogramma’s versterken wij de relatie tussen merk en klant. Het is onze kracht om een effectief loyaliteitsprogramma op te zetten, te beheren en de informatie te analyseren.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De loyaliteitsprogramma specialist van Nederland!

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een loyaliteitsprogramma opzetten? Ben je benieuwd hoe wij jouw klanten kunnen blijven boeien? Neem een kijkje op onze website en laat je verrassen door onze afgeronde projecten. Daarnaast zijn wij te allen tijde bereikbaar voor het stellen van al je vragen. Hokra weet hoe je een effectief loyaliteitsprogramma opzet, beheert en de informatie analyseert.