Zo organiseer je succesvol geld terug acties

Ben je op zoek naar unieke en originele geld terug acties? Ben je op zoek naar een manier om een geld terug actie op te zetten dat aansluit bij jouw merk en/of bedrijf? Zoek dan niet verder. Hokra is gespecialiseerd in het opzetten van geld terug acties die perfect aansluiten bij jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij een geldterugactie op moeten zetten en wij nemen je dat graag uit handen. Een geldterugactie is een perfecte mogelijkheid om jouw merk en bedrijf onder de aandacht te brengen bij jouw gewenste doelgroep.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het opzetten van een geld terug actie? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze afgeronde geld terug acties en plan direct een kennismakingsgesprek met ons in. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. 

Download de GRATIS checklist cashback.

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

 1. 1. Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  2. Gehele proces wordt uithanden genomen
  3. Applicatie in eigen look- en feel te maken
  4. Te koppelen aan social media kanalen
  5. Resultaten inzichtelijk via rapportages
  6. Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Voorbeelden van succesvolle geld terug acties

Koninklijke Vezet Stamppot Squad

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Geld terug acties op maat

Ben je op zoek naar een manier om jouw klanten te blijven boeien? Ben je op zoek naar een full service bureau dat graag met je meedenkt en de juiste snaar kan raken bij jouw doelgroep? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra heeft jarenlange ervaring met het ontdekken, ontwikkelen en uitwerken van diverse geld terug acties. Het is ons doel om jouw merk onder de aandacht te houden bij de consument. Klanten aantrekken is vaak niet zo moeilijk, maar hoe houd je ze bij je? Hokra is dé specialist die weet wat ze voor jou kan betekenen. In de loop van de jaren hebben wij verschillende geld terug acties opgezet en daar plukken onze klanten vandaag de dag nog de vruchten van. Hokra beschikt over een groot team van specialisten die allemaal hun eigen expertise hebben. Hierdoor hebben wij een solide en uniek team dat graag de handen ineen slaat voor uw bedrijf en/of product. Door middel van een geld terug actie kun je meer bereiken bij je klanten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wil je meer weten over de passende mogelijkheden voor het opzetten van een geld terug actie jouw bedrijf? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Hier vind je een ruim overzicht van onze lopende en afgeronde projecten. Laat je verrassen en inspireren door een geldterugactie en neem direct contact met ons op. Wij plannen graag een kop koffie met je in om jouw wensen en doelen te bespreken.

Hokra, ontzorgd 100% bij geld terug acties

Hokra is in staat om krachten te bundelen voor geldterugacties. Dit is één van de sterke combinaties van ons full service bureau. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het uit handen geven van merkactivatie, promotionele artikelen en marketing services. Doordat wij beschikken over een groot team van specialisten kunnen wij vrijwel direct voor jou aan de slag gaan. Geef ons één belletje en we steken al onze energie in jouw gewenste geld terug actie. Wij weten als geen ander dat refund- en geld terug acties het vermogen hebben om de drempel voor een eerste aankoop te verlagen maar hoe kom je daar? Door in contact te komen met de specialisten van Hokra heb je de eerste stap gezet. Voordat we starten met de werkzaamheden gaan wij eerst met je in gesprek om jou, je bedrijf en je product goed te leren kennen. Daarna volgen een strategie, een concept en de uitvoering. Wij hebben een sterk concept ontwikkeld om snel, efficiënt en inzichtelijke geldterugacties uit te voeren. De geld terug acties kunnen wij helemaal naar jouw look en feel aanpassen zodat er keer op keer een unieke actie wordt gelanceerd.

Hokra ontzorgt en ondersteunt zijn klanten. Hoe wij dat doen? Wij nemen je het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het geld terug actie bedrag aan consument en klant. Ook de klantenservice kunnen we van je overnemen. Onze servicekrachten beantwoorden via telefoon, e-mail en social media kanalen. Uiteraard heb je als opdrachtgever realtime toegang tot rapportages zodat je precies kunt volgen wat er gebeurt. De grote voordelen van terug geef actie zijn; gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek, het gehele proces wordt uit handen genomen, je hebt toegang tot een eigen applicatie waarin je eigen look and feel kan maken, de geld terug acties kunnen gekoppeld worden aan alle social media kanalen en de resultaten zijn inzichtelijk via realtime rapportages. Ten slotte blijft de data eigendom van de opdrachtgever. Hokra brengt mens en merk samen. Dit doen wij door middel van merkactivatie, promotionele artikelen, geld terug acties en marketing services; van eerste idee tot complete uitvoering. Met promotionele communicatie steken we de stekker in je merk, trekken de aandacht en brengen actie tot stand. We prikkelen, activeren en regelen. Dát is de kracht van Hokra.

Hokra, de specialist op het gebied van geld terug acties

Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen en uiterst geschikt voor het opzetten van de juiste geld terug acties. Wij weten hoe belangrijk het is om bestaande klanten te behouden en om nieuwe klanten door middel van unieke acties aan te trekken. Wij zorgen ervoor dat wij keer op keer creatief, origineel en effectief zijn waardoor wij de juiste doelen voor jou kunnen behalen. Hokra is sterk in communicatie en dat merk je op verschillende vlakken. Wij weten als geen ander hoe wij letterlijk jouw merk moeten activeren! Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). We hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag de handen ineen slaat voor jouw bedrijf. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het opzetten van een unieke geldterugactie? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of wat wij voor jouw bedrijf en/of merk kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen.