Zo organiseer je succesvol geld terug acties

Ben je op zoek naar unieke en originele geld terug acties? Ben je op zoek naar een manier om een geld terug actie op te zetten dat aansluit bij jouw merk en/of bedrijf? Zoek dan niet verder. Hokra is gespecialiseerd in het opzetten van geld terug acties die perfect aansluiten bij jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij een geldterugactie op moeten zetten en wij nemen je dat graag uit handen. Een geldterugactie is een perfecte mogelijkheid om jouw merk en bedrijf onder de aandacht te brengen bij jouw gewenste doelgroep.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het opzetten van een geld terug actie? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze afgeronde geld terug acties en plan direct een kennismakingsgesprek met ons in. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. 

Download de GRATIS checklist cashback.

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

 1. 1. Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  2. Gehele proces wordt uithanden genomen
  3. Applicatie in eigen look- en feel te maken
  4. Te koppelen aan social media kanalen
  5. Resultaten inzichtelijk via rapportages
  6. Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Voorbeelden van succesvolle geld terug acties

Royal Canin – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Geld terug acties op maat

Wil je meer weten over de voordelen van een geld terug actie? Ben je benieuwd hoe een geld terug actie op wordt gezet en hoe jouw wensen en doelen verwerkt kunnen worden in dit concept? Zoek dan niet verder. We heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Door de jaren heen weten vele bedrijven ons te vinden en hebben wij ons graag ingezet voor het activeren en blijven behouden van klanten en consumenten. Een geld terug actie heeft het vermogen om de drempel voor een eerste aankoop te verlagen. Het geeft de consument net dat extra zetje om voor jouw product te kiezen. Wij hebben een sterk concept ontwikkeld om snel, efficiënt en inzichtelijk geld terug acties uit te voeren. Helemaal naar jouw look and feel aan te passen. Zowel online als offline. Met altijd real time inzichtelijk resultaat. Wij vinden het dan ook belangrijk om je volledig te ontzorgen, maar vinden het niet meer dan normaal dat je inzicht krijgt in de resultaten die behaald worden. Een geld terug actie kan veel voordelen bieden voor jouw merk. Het kan de klanttevredenheid verhogen, de verkoop stimuleren, de merkloyaliteit vergroten, nuttig zijn voor marktonderzoek en zelfs een concurrentievoordeel bieden. Als je overweegt om een geld terug actie op te zetten, kan Hokra je helpen bij het creëren van een succesvolle actie en het bereiken van jouw marketingdoelen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het stellen van al je vragen. We staan je graag te woord en plannen zo snel mogelijk een afspraak met je in.

Voordelen van een geld terug actie

Geld terug acties zijn een effectieve manier om klanten aan te trekken en hun vertrouwen te winnen in jouw merk. Door het aanbieden van een geld terug actie, beloof je de consument dat ze hun geld terugkrijgen als ze niet tevreden zijn met het product. Dit kan een krachtig middel zijn om jouw merk te promoten en te laten groeien. Een van de belangrijkste voordelen van een geld terug actie, is dat het de klanttevredenheid verhoogt. Als klanten weten dat ze hun geld terug kunnen krijgen als ze niet tevreden zijn met het product, zullen ze meer vertrouwen hebben in jouw merk. Dit kan leiden tot positieve mond-tot-mondreclame en herhaalaankopen, en dat is wat je wilt. Een geld terug actie kan ook de verkoop van jouw producten verhogen. Consumenten zijn eerder geneigd om een nieuw product te proberen, als ze weten dat ze hun geld terug kunnen krijgen als het niet aan hun verwachtingen voldoet. Bovendien kan het aanbieden van een geld terug actie de consument over de streep trekken om een product te kopen dat ze anders misschien niet zouden kopen. Een geld terug actie kan ook helpen om de loyaliteit van de klant aan jouw merk te vergroten. Als een klant tevreden is met jouw product en de geld terug actie proces soepel verloopt, zullen ze sneller geneigd zijn om opnieuw bij jouw merk te kopen. Dit kan leiden tot herhaalaankopen.

Hoe Hokra jou kan helpen bij het opzetten van een geld terug actie

Een geld terug actie kan een zeer effectieve manier zijn om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden. Het opzetten van zo’n actie kan echter een tijdrovende en complexe taak zijn. Gelukkig kan Hokra jou helpen bij het opzetten van een succesvolle geld terug actie. Als ervaren bureau in het opzetten van geld terug acties, heeft Hokra de kennis en expertise in huis om jouw merk te helpen groeien. Allereerst zal Hokra jou helpen bij het verduidelijken van een effectieve strategie voor jouw geld terug actie. We kijken naar jouw doelstellingen, doelgroep, budget en andere factoren om te bepalen welke soort actie het meest geschikt is voor jouw merk. We geven advies over de juiste actietechniek, middelen en het concept om jouw doelgroep te activeren en jouw merk te laten opvallen. Vervolgens zal Hokra jouw geld terug actie ontwerpen en creëren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we de juiste snaar bij jouw doelgroep kunnen raken. Als je een geld terug actie opzet, moet je ook rekening houden met verschillende wet- en regelgeving. Hokra heeft een grondige kennis van alle geldende wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat jouw actie aan alle eisen voldoet. Hierdoor ben je er zeker van dat je campagne aan de juiste regels en richtlijnen voldoet. Denk je er over om een geld terug actie kan een zeer effectief in te zetten om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te behouden? Het opzetten van zo’n actie vereist echter de nodige expertise en ervaring. Hokra heeft deze in huis.