Zo organiseer je succesvol geld terug acties

Ben je op zoek naar unieke en originele geld terug acties? Ben je op zoek naar een manier om een geld terug actie op te zetten dat aansluit bij jouw merk en/of bedrijf? Zoek dan niet verder. Hokra is gespecialiseerd in het opzetten van geld terug acties die perfect aansluiten bij jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij een geldterugactie op moeten zetten en wij nemen je dat graag uit handen. Een geldterugactie is een perfecte mogelijkheid om jouw merk en bedrijf onder de aandacht te brengen bij jouw gewenste doelgroep.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het opzetten van een geld terug actie? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze afgeronde geld terug acties en plan direct een kennismakingsgesprek met ons in. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. 

Download de GRATIS checklist cashback.

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

 1. 1. Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  2. Gehele proces wordt uithanden genomen
  3. Applicatie in eigen look- en feel te maken
  4. Te koppelen aan social media kanalen
  5. Resultaten inzichtelijk via rapportages
  6. Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Voorbeelden van succesvolle geld terug acties

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Geld terug acties op maat

Ben je op zoek naar een unieke manier om je klanten en doelgroep te blijven binden? Ben je op zoek naar een mogelijkheid voor het opzetten van geld terug acties waar je de juiste snaar mee raakt? Ben je op zoek naar een expert, die met je mee denkt en vol toffe ideeën zit? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra biedt jou graag zijn jarenlange ervaring aan in het opzetten en waarmaken van verschillende geld terug acties. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om perfecte geld terug acties op te zetten voor al onze klanten. Het team van Hokra bestaat uit gepassioneerde medewerkers in alle expertises. Door de jaren heen weten vele bedrijven ons te vinden en maakten zij graag gebruik van onze kennis en diensten. Wij nodigen je dan ook graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Hier vind je een overzicht van onze afgeronde, succesvolle geld terug acties zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij je aan kunnen bieden. Met Hokra als partner heb je jarenlange ervaring op het gebied van strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen in handen. Wij zien je aanvraag voor het opzetten van geld terug acties graag tegemoet.

Geld terug acties opzetten bij Hokra

Een geld terug actie op poten zetten door Hokra is de beste manier om jouw bedrijf en merk onder de aandacht te brengen bij de juiste klanten en doelgroep. Een geld terug actie is niet iets dat je zomaar even doet. Er moet een goed verhaal bij zitten én de juiste lijnen moeten worden uitgezet. Om je te helpen een succesvolle geld terug actie op te zetten, kun je allereerst een gratis checklist cashback via onze website aanvragen. Hierdoor krijg je direct meer informatie en kunnen wij meteen in jouw bedrijf duiken. Gaan we er samen voor? Dan kunnen wij starten met het opzetten van een geld terug actie, zodat we jouw klanten net dat ene extra zetje geven om voor jouw product te kiezen en niet voor die van de concurrent.

Meer weten over geld terug acties?

Door een geld terug actie kun je een dergelijke actie snel, efficiënt en inzichtelijk uitvoeren. Uiteraard wordt bij een geld terug actie helemaal ingezet op jouw look en feel, zodat het perfect past bij je bedrijf. Het is ons doel om jouw klanten te boeien, te belonen en te binden door een mooie geldterugactie. Onze grote kracht is om perfectie geldterugacties op te zetten, die te beheren en de informatie te analyseren.