Zo organiseer je succesvol geld terug acties

Ben je op zoek naar unieke en originele geld terug acties? Ben je op zoek naar een manier om een geld terug actie op te zetten dat aansluit bij jouw merk en/of bedrijf? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is gespecialiseerd in het opzetten van geld terug acties die perfect aansluiten bij jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij een geldterugactie op moeten zetten en wij nemen je dat graag uit handen. Een geldterugactie is een perfecte mogelijkheid om jouw merk en bedrijf onder de aandacht te brengen bij jouw gewenste doelgroep.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het opzetten van een geld terug actie? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze afgeronde geld terug acties en plan direct een kennismakingsgesprek met ons in. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. 

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Foto Hover
Martin
de Winter
Algemeen Directeur / Partner
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Sr. Accountmanager / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Voorbeelden van succesvolle geld terug acties

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Geld terug acties op maat

Bij Hokra vind je geld terug acties op maat. Wij bespreken graag in een kennismakingsgesprek jouw wensen en gaan aan de slag met jouw feel en look. Door een geld terug actie te koppelen aan een merk of een bedrijf kun je op een leuke manier jouw product promoten. Door gebruik te maken van een geld terug actie programma van Hokra versterk je de relatie tussen het merk en de klant. Het is onze kracht om daar zo goed mogelijk op in te spelen en jouw doelen te behalen door middel van een unieke geldterugactie op maat. Onze specialisten beschikken allemaal over de juiste expertises om een geldterugactie op te zetten. Wij zijn sterk in communicatie en dat werkt perfect voor op maat gemaakte geld terug acties waardoor je jouw kopers wil blijven prikkelen. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Hierdoor weten wij als geen ander wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen dat graag aan de slag gaat voor jou bedrijf.

Succesvolle geld terug acties met Hokra

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het opzetten van geldterugacties of het promoten van jouw merk en/of bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij staan bekend als creatief, origineel en effectief. Bij ons staat persoonlijke aandacht bovenaan en geloven wij niet in B2B of B2C. Wij gaan voor P2P (person to person) en voor meetbaar resultaat.