Zo organiseer je succesvol geld terug acties

Ben je op zoek naar unieke en originele geld terug acties? Ben je op zoek naar een manier om een geld terug actie op te zetten dat aansluit bij jouw merk en/of bedrijf? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is gespecialiseerd in het opzetten van geld terug acties die perfect aansluiten bij jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij een geldterugactie op moeten zetten en wij nemen je dat graag uit handen. Een geldterugactie is een perfecte mogelijkheid om jouw merk en bedrijf onder de aandacht te brengen bij jouw gewenste doelgroep.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het opzetten van een geld terug actie? Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze afgeronde geld terug acties en plan direct een kennismakingsgesprek met ons in. Wij zien je aanvraag graag tegemoet. 

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Voorbeelden van succesvolle geld terug acties

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Geld terug acties op maat

Wil je de drempel voor een eerste aankoop van jouw product verlagen? Ben je op zoek naar een bureau dat dit voor jou kan realiseren? Full service bureau Hokra weet welke activatietechniek hiervoor ingezet moet worden. Geld terug acties zijn een beproefde methode om consumenten voor jouw product te laten kiezen. Je kent ze vast wel, refund, geld terug acties en ‘probeer gratis’ zijn actievormen om een eerste aankoop te stimuleren. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptonwikkeling en promotionele artikelen. Voor een succesvolle geldterugactie hebben wij een sterk concept ontwikkeld om snel, efficiënt en inzichtelijk geld terug acties uit te voeren. Het principe van een geldterugactie is simpel, na aankoop van een product of dienst krijgt de klant het aankoopbedrag teruggestort op zijn rekening. Een geld terug actie is ook een uitstekende actievorm om ervoor te zorgen dat je bij de retailer op het schap blijft. Daarnaast kun je er informatie mee ophalen bij gebruikers of ermee bereiken dat het op social media zorgt voor daadwerkelijke aankopen. Wij werken met een gepassioneerd team met medewerkers in alle expertises. Onze expert in geld terug acties weet van de hoed en de rand.

Succesvolle geld terug acties met Hokra

Als je kiest voor een geld terug actie dan nemen wij jou het hele afwikkelingsproces uit handen. Hokra ontzorgt jou van de actiecommunicatie tot het uitbetalen van het refundbedrag aan de klant. Hokra heeft hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look and feel van jouw merk kunnen maken. We kunnen zelfs de klantenservice van je overnemen door alle vragen via telefoon, e-mail en sociale media kanalen door onze service medewerkers te laten beantwoorden. Wij hebben niet alleen goede ideeën voor een geld terug actie, maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Transparantie vinden wij belangrijk en je hebt als opdrachtgever realtime toegang tot realtime rapportages zodat je altijd precies op de hoogte bent Als erkend en gecertificeerd communicatiebureau hebben wij al vele mooie bedrijven kunnen helpen. We hebben jarenlange ervaring en mogen werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM, Spa, Interpolis en Dyson.

Persoonlijke aandacht bij geld terug acties

Er zijn diverse marketing vormen zoals B2B of B2C, maar wij kiezen voor een persoonlijke vorm van marketing; wij geloven in P2P (persoon tot persoon). Communicatie van mens tot mens schept een band. Elke geldterugactie beginnen wij met een ijzersterke strategie. Het complete pakket waar je echt wat aan hebt bestaat uit (de)briefing, strategie, concept tot realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Alle klantdata die bij de uitvoering van de geldterugactie wordt verzameld ís en blijft jouw eigendom. In een persoonlijk gesprek willen wij graag een en ander toelichten. Hokra is een innovatief bureau dat creatief, origineel en effectief voor jou aan de gang gaat. Bovendien beschikken we over een groot netwerk waarmee we de wereld kunnen veroveren.

Gecertificeerd communicatiebureau

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. Niet voor niets hebben diverse grote bedrijven ons hun vertrouwen gegeven. Ook voor jouw product of merk gaan wij graag aan de slag. We hebben niet alleen goede ideeën voor een geld terug actie maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Geld terug acties zijn een krachtig marketing instrument waar veel bedrijven gebruik van maken. Consumenten laten zich graag verleiden door slogans als ‘gratis’ en ‘geld terug’. Ook voor jouw organisatie kan Hokra de juiste geld terug actie opzetten die consumenten over de streep trekt. Verder weten wij alles over responseverwerking, responsebeperking en wet- en regelgeving. Hokra is sterk in communicatie en wij weten te prikkelen, te activeren en te regelen. Je kunt je doelgroep beter leren kennen door hen de juiste vragen in te laten vullen. Zo creëer je een database met zinvolle informatie. Het zal je helpen om een volgend product nog beter in de markt te zetten. De afspraken over datagebruik worden netjes vastgelegd in een verwerkersovereenkomst en conform de AVG uitgevoerd.

Meetbaar resultaat

Hokra gaat voor meetbaar resultaat; daarom gaan wij niet over één nacht ijs. We willen jou, je organisatie en je product goed leren kennen en vragen je het hemd van het lijf tot we bij de kern komen. Daarna volgen de ideeën en je zult verbaasd zijn over onze creativiteit. Wij bieden geen kant en klare oplossingen, maar graven dieper. Vol passie, creativiteit en enthousiasme gaan we een geld terug actie opzetten waar jouw doelgroep niet omheen kan. Succes gegarandeerd! Wij ademen communicatie en zijn in de ban van trends en ontwikkelingen. Al onze kennis, ervaring en creativiteit zetten wij in om jouw geld terug actie te laten slagen. Op een originele en effectieve manier maakt Hokra gebruik van het gegeven dat klanten besparingen op de aanschafkosten altijd heel interessant vinden. Als jij een impuls van de verkoopcijfers ziet dan is onze missie geslaagd. Met het klantinzicht dat je door deze actie krijgt kun jij je voordeel doen. Zorg dat jouw unieke product de aandacht krijgt van de juiste doelgroep en zet hiervoor onze expertise in. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.