Op zoek naar een communicatiebureau Rotterdam?

Hokra Prikkelt. Activeert. Regelt. Dat is waar we voor staan. Op basis van jouw briefing en doelstellingen maken wij prikkelende plannen en concepten. Met als doel reacties te krijgen en transacties te realiseren. Kortom zorgen voor de beste conditie zodat de deal tussen jouw merk of bedrijf en je klant wordt gedaan. Activeren dus. En alle middelen die daarvoor maar nodig zijn regelen we. Zorgeloos. Volgens afspraak. Conform budget. Duurzaam. Dat is de kracht van Hokra.

Wij doen dit voor opdrachtgevers B2B en B2C als: Dyson (electronica), Nationale Bomenbank (boomzorg), Kon. Vezet (verse pizza’s), Woonfonds Achmea (hypotheken), Kanzi (appels), Hoek en Blok (accountancy) en vele anderen.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via één van de onderstaande collega’s.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Alklima Vesten WinterBBQ

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Maak verbinding met mensen

Heb je een prachtig ontwerp, product of campagne? Weet je niet waar je moet beginnen om jouw product of campagne kenbaar te maken voor potentiële klanten? Communicatiebureau Rotterdam biedt graag haar diensten aan. Wij ondersteunen, begeleiden en denken met je mee om jouw doelen te behalen. Wij denken niet in B2B of B2C maar in P2P! Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten belangrijk. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat wij ons verplaatsen in mensen en denken vanuit de klant. Wat willen zij zien? Wat willen zij kopen? Hoe willen zij getriggerd worden? Wees betekenisvol, voeg waarden toe en maak een echte verbinding met uw doelgroep. Hierin ligt de grote kracht van Hokra.

Hokra; jouw communicatiebureau Rotterdam

Full service bureau Hokra zit gevestigd in Noordeloos. Vanuit ons kantoor, onder de rook van Gorinchem, creëren wij mooie en effectieve plannen. Hokra bespreekt graag met jouw wensen, ook als je gevestigd zit in het prachtige Rotterdam. Wij maken graag met je een afspraak om u verder te informeren over onze diensten. Je kunt bij ons terecht voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij werken met een gepassioneerd team, waarbij ieder zijn eigen expertise heeft. Hokra staat bekend als creatief, origineel en effectief. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Doordat wij sterk zijn in communicatie weten menig klanten ons te vinden. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau die graag voor je klaar staat.

Wil je meer weten over onze dienst of promotionele artikelen? In onze webwinkel bieden wij je een groot aanbod in verschillende promotie materialen. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die wij jou aanbieden. Bij Hokra bent je aan het juiste adres als je op zoek bent naar communicatiebureau Rotterdam.