Zo organiseer je succesvol een cashbackactie.

Van plan om een cashbackactie te organiseren? Hokra heeft hier meer dan 25 jaar ervaring mee en heeft de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je al het werk uit handen te nemen. Opdrachtgevers zoals L’Oreal, Solis, Acuvue, Royal Canin, Eru, Vandermoortele en anderen gingen je al voor.

100% ontzorgt.

Hokra neemt het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look and feel van het merk van de opdrachtgever kunnen maken. Alle klantdata die we hierbij verzamelen zijn eigendom van jou als opdrachtgever. Dit wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Waarom cashbackacties?

Refund, cashbackacties en probeer gratis, het zijn activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren. Het is ook een uitstekende actievorm om te zorgen dat je op het schap blijft bij een retailer, informatie wilt ophalen bij gebruikers, herhalingsaankopen wil creëren of vanuit social media wil zorgen voor daadwerkelijk aankopen. Zowel business-to-business als business-to-consumer.

Wat je doelstelling ook is wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw doelen te halen. Tevens adviseren wij je over responseverwerking, responsebeperking, privacy bescherming, wet en regelgeving en meer.

Download de GRATIS checklist cashback.

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

 1. 1. Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  2. Gehele proces wordt uithanden genomen
  3. Applicatie in eigen look- en feel te maken
  4. Te koppelen aan social media kanalen
  5. Resultaten inzichtelijk via rapportages
  6. Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hoe werkt een cashbackactie?

Ben je op zoek naar een cashbackactie? Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw klanten terug te laten keren? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij bieden onze klanten graag onze jarenlange ervaring aan met het ontwikkelen van een unieke cashbackactie die aansluit bij jouw gewenste doelgroep. Wij begrijpen als geen ander dat je je klanten wilt blijven triggeren voor jouw merk of bedrijf. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat wij voor jouw merk kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Laat je verrassen door onze afgeronde projecten en laat je inspireren en verrassen door de vele mogelijkheden die wij je aanbieden. Als je op zoek bent naar een cashbackactie op maat ben je bij de specialisten van Hokra aan het juiste adres.

Cashbackactie voor jouw bedrijf

Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is, gaan wij altijd weer aan de slag met een cashbackactie op maat. Wij bespreken graag onder het genot van een kop koffie jouw wensen. Omdat wij beschikken over een gepassioneerd team met diverse medewerkers in alle expertises kunnen wij jouw wensen vertalen naar een passende cashbackactie. Wij staan bekend als creatief, origineel en effectief. Keer op keer gaan wij voor meetbaar resultaat waardoor wij het beste uit onze cashbackactie kunnen halen. Daarnaast staat bij ons persoonlijke aandacht te allen tijde bovenaan. We geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Doordat wij sterk zijn in communicatie weten wij als geen ander wat wij voor jouw merk, bedrijf en doelgroep kunnen betekenen. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat ook graag de handen ineen slaat voor jouw merk en bedrijf.

Meer weten over een cashbackactie?

Refund, cashbackacties en probeer gratis, het zijn activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren. Wij bieden je daarnaast meer dan 25 jaar ervaring aan met het ontwikkelen van de beste cashbackactie. Wij hebben de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je al het werk uit handen te nemen. Hokra neemt graag het hele afwikkelingsproces van a tot z van je over. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant.