Zo organiseer je succesvol een cashbackactie.

Van plan om een cashbackactie te organiseren? Hokra heeft hier meer dan 25 jaar ervaring mee en heeft de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je al het werk uit handen te nemen. Opdrachtgevers zoals L’Oreal, Solis, Acuvue, Royal Canin, Eru, Vandermoortele en anderen gingen je al voor.

100% ontzorgt.

Hokra neemt het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look and feel van het merk van de opdrachtgever kunnen maken. Alle klantdata die we hierbij verzamelen zijn eigendom van jou als opdrachtgever. Dit wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Waarom cashbackacties?

Refund, cashbackacties en probeer gratis, het zijn activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren. Het is ook een uitstekende actievorm om te zorgen dat je op het schap blijft bij een retailer, informatie wilt ophalen bij gebruikers, herhalingsaankopen wil creëren of vanuit social media wil zorgen voor daadwerkelijk aankopen. Zowel business-to-business als business-to-consumer.

Wat je doelstelling ook is wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw doelen te halen. Tevens adviseren wij je over responseverwerking, responsebeperking, privacy bescherming, wet en regelgeving en meer.

Download de GRATIS checklist cashback.

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

 1. 1. Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  2. Gehele proces wordt uithanden genomen
  3. Applicatie in eigen look- en feel te maken
  4. Te koppelen aan social media kanalen
  5. Resultaten inzichtelijk via rapportages
  6. Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Royal Canin – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Creativiteit in cashbackactie bij Hokra

Bij Hokra begrijpen we dat creativiteit de sleutel is tot het ontwikkelen van een cashbackactie die opvalt en consumenten aanspreken. Onze benadering van een cashbackactie is doordrenkt met innovatieve concepten en originele ideeën die de verwachtingen van klanten overtreffen. We geloven dat een creatieve twist de kritische factor is om consumenten te verleiden en betrokken te houden. Of het nu gaat om cashbackacties met een thema, interactieve elementen, gamificatie of andere unieke benaderingen, Hokra streeft ernaar om elke campagne boeiend en onderscheidend te maken. We willen niet alleen dat klanten hun geld terugkrijgen, maar dat ze een gedenkwaardige ervaring hebben die hen positief met jouw merk associeert. Onze creatieve aanpak begint met een grondige analyse van je merk, doelgroep en doelstellingen. Dit stelt ons in staat om een cashbackactie te ontwerpen die nauw aansluit bij jouw merkidentiteit en de behoeften van je klanten. We geloven niet in one-size-fits-all oplossingen, en daarom ontwikkelen we op maat gemaakte concepten die perfect passen bij jouw doelstellingen. De resultaten van onze creatieve cashbackacties spreken voor zich. We trekken de aandacht, vergroten de merkbekendheid en stimuleren de verkoop. Met Hokra aan je zijde kun je erop vertrouwen dat je cashbackacties niet alleen meetbaar zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten bij consumenten. Onze toewijding aan creativiteit in cashbackacties stelt je in staat om campagnes te lanceren die niet alleen effectief zijn, maar ook de positie van jouw merk in de markt versterken. Neem een kijkje op deze website en laat je verrassen en inspireren door de afgeronde projecten die je hier kunt vinden. Daarnaast staan we je graag te woord en vertellen we je graag meer over de diensten die wij je aan kunnen bieden.

Cashbackactie op maat

Bij Hokra begrijpen we dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn, en daarom geloven we in de kracht van op maat gemaakte cashbackacties. We streven ernaar om de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klanten te begrijpen en een cashbackactie te ontwikkelen die perfect aansluit bij hun merkidentiteit en doelgroep. Onze op maat gemaakte benadering begint met een diepgaande analyse van jouw bedrijf, doelen en klantensegment. We willen begrijpen wat je wilt bereiken, wie je wilt bereiken en wat je merk uniek maakt. Deze informatie vormt de basis voor het ontwerpen van een cashbackactie die niet alleen voldoet aan je verwachtingen, maar deze overtreft. Bij Hokra streven we naar creatieve concepten die jouw cashbackactie onderscheiden van de massa. Of het nu gaat om een origineel thema, interactieve elementen, gamificatie of andere unieke ideeën, we willen ervoor zorgen dat je cashbackactie de aandacht van consumenten trekt en hen betrokken houdt. Ons team van gepassioneerde experts werkt nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat je cashbackactie naadloos wordt uitgevoerd. We begrijpen dat de uitvoering van de strategie essentieel is voor succes, en daarom nemen we deze verantwoordelijkheid serieus. We zorgen voor een gestroomlijnd proces om aankopen vast te leggen, claims te verwerken en beloningen uit te reiken. Met een op maat gemaakte cashbackactie bij Hokra kun je erop vertrouwen dat je een campagne hebt die niet alleen aan je specifieke behoeften voldoet, maar ook meetbare resultaten oplevert. Onze focus op maatwerk stelt je in staat om je doelen te bereiken en je merkbekendheid te vergroten, terwijl je tegelijkertijd een blijvende indruk achterlaat bij je klanten. Samen met Hokra kun je een cashbackactie opzetten die zich onderscheidt in de markt en een blijvende impact heeft op je bedrijf.

Ontdek Hokra’s diensten voor een cashbackactie

Bij Hokra bieden we een uitgebreid scala aan diensten om jouw cashbackactie tot een succes te maken. We begrijpen dat het creëren en uitvoeren van een effectieve cashbackactie meer omvat dan alleen het aanbieden van geld terug aan klanten. Onze expertise en toewijding zijn ontworpen om je te helpen bij elke stap van het proces, waardoor je een naadloze en winstgevende campagne kunt lanceren. We beginnen met het bedenken van een creatief concept voor je cashbackactie. Dit omvat het nadenken over hoe je de aandacht van je doelgroep kunt trekken en hen kunt betrekken bij je merk. Of het nu gaat om een thematische benadering, interactieve elementen of andere originele ideeën, we streven ernaar om je cashbackactie uniek te maken en te laten opvallen. Ons team van experts zorgt voor de uitvoering en administratie van je cashbackactie. We helpen bij het vastleggen van aankopen, verwerken claims en zorgen voor een efficiënte uitbetaling van beloningen aan klanten. Een effectieve communicatiestrategie is essentieel voor het succes van je cashbackactie. We helpen je dan ook bij het ontwikkelen van een strategie om je actie te promoten en consumenten te bereiken via verschillende kanalen, zoals sociale media, e-mailmarketing en advertenties. Het team van Hokra implementeren systemen om de resultaten van je cashbackactie te meten en te analyseren. Dit geeft je inzicht in de effectiviteit van de campagne en helpt bij het beoordelen. Bij Hokra benaderen we cashbackacties als een strategie om de verkoop te stimuleren, klantentrouw te vergroten en merkbekendheid te vergroten. Met onze uitgebreide diensten en toewijding aan creativiteit en maatwerk, kun je erop vertrouwen dat jouw cashbackactie een succes wordt. Laat ons je begeleiden naar een winstgevende campagne en ontdek hoe Hokra’s diensten het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf.