Zo organiseer je succesvol een cashbackactie.

Van plan om een cashbackactie te organiseren? Hokra heeft hier meer dan 25 jaar ervaring mee en heeft de kennis, e-tools en klantenservice in huis om je al het werk uit handen te nemen. Opdrachtgevers zoals L’Oreal, Solis, Acuvue, Royal Canin, Eru, Vandermoortele en anderen gingen je al voor.

100% ontzorgt.

Hokra neemt het hele afwikkelingsproces uit handen. Van actiecommunicatie tot uitbetalen van het refundbedrag aan consument en klant. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die we eenvoudig in de look and feel van het merk van de opdrachtgever kunnen maken. Alle klantdata die we hierbij verzamelen zijn eigendom van jou als opdrachtgever. Dit wordt vastgelegd in een verwerkersovereenkomst.

Waarom cashbackacties?

Refund, cashbackacties en probeer gratis, het zijn activatietechnieken om een eerste aankoop van een product of dienst te stimuleren. Het is ook een uitstekende actievorm om te zorgen dat je op het schap blijft bij een retailer, informatie wilt ophalen bij gebruikers, herhalingsaankopen wil creëren of vanuit social media wil zorgen voor daadwerkelijk aankopen. Zowel business-to-business als business-to-consumer.

Wat je doelstelling ook is wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste in kunt zetten om jouw doelen te halen. Tevens adviseren wij je over responseverwerking, responsebeperking, privacy bescherming, wet en regelgeving en meer.

Checklist

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

 1. 1. Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  2. Gehele proces wordt uithanden genomen
  3. Applicatie in eigen look- en feel te maken
  4. Te koppelen aan social media kanalen
  5. Resultaten inzichtelijk via rapportages
  6. Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Foto Hover
Martin
de Winter
Algemeen Directeur / Partner
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Sr. Accountmanager / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Voorbeelden van succesvolle cashback acties

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Hoe werkt een cashbackactie?

Een cashbackactie is niets anders dan een actie waarbij de klant het geld terug kan verdienen. Het is een oude marketing strategie die nog steeds gebruikt wordt. Bent u benieuwd wat merkactivatie voor uw bedrijf kan betekenen? Laat u inspireren door de projecten op onze website waar wij aan mee gewerkt hebben of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Cashbackactie op maat

Als je besluit Hokra je cashbackactie te laten regelen, nemen we je het hele afwikkelingsproces uit handen, van actiecommunicatie tot het uitbetalen van het refundbedrag aan klant en consument. Wij hebben hiervoor een webbased applicatie ontwikkeld die heel eenvoudig aangepast kan worden naar de look and feel van jouw merk. Alle verzamelde klantdata worden direct eigendom van jou, zoals we ook vastleggen in een verwerkersovereenkomst. Een refundacties, ‘probeer gratis’ of een cashbackactie zijn allemaal activatietechnieken om je doelgroep te stimuleren voor het eerst een product of dienst aan te kopen. Hokra kan je advies geven over welke activatietechniek je het beste kunt gebruiken om jouw doelstelling te behalen. Het is niet eenvoudig om een cashbackactie te organiseren. Vraag bij ons de gratis ‘checklist cashback opzetten’. Hiermee voorzien we je van gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek en wordt je actie ongetwijfeld zeer succesvol. De activatietechniek koppelen we vervolgens aan social media kanalen en we maken de behaalde resultaten inzichtelijk via rapportages. We zullen je het hele proces uit handen nemen om je zo te ontzorgen.

Voorbeeld van een cashbackactie

Wij vinden het belangrijk dat de drempel tot een eerste aankoop verlaagd wordt. Als klanten makkelijker in aanraking komen met uw producten en ervaren wat de producten voor hen kunnen betekenen dan volgen er vaak herhalingsaankopen. Daar streven wij naar!  Wij zorgen ervoor dat er een cashbackactie op maat opgezet wordt. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW en Achmea, maar wij zijn er ook voor de kleinere bedrijven die graag op de kaart gezet willen worden. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met u aan om de mogelijkheden te bespreken. Al onze medewerkers hebben de nodige kennis en expertise in huis om een cashbackactie op maat op te zetten.

Meer informatie over cashbackacties?

Hokra is een gecertificeerd en erkend communicatiebureau dat gaat voor meetbare resultaten. Met onze jarenlange ervaring en sterke communicatieve vaardigheden zetten we strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen in om jouw cashbackactie tot een groot succes te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden die Hokra biedt? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen, zodat we in een persoonlijk gesprek kunnen bespreken wat de mogelijkheden en jouw wensen zijn voor je bedrijf of product. Samen vinden we ongetwijfeld een unieke en originele cashbackactie die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf. Vraag via website de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aan, bel ons vrijblijvend voor een demo als je wil weten hoe onze cashback tool werkt, of als je verder nog vragen hebt. Wij staan je met plezier te woord.