Zo organiseer je succesvol een cashback programma.

De specialist voor een cashback programma op maat

Ben je op zoek naar een cashback programma dat opgezet kan worden door professionals? Ben je op zoek naar een gedreven en professioneel bureau dat graag met je meedenkt over het opzetten van een cashback programma? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen.

Wij zijn gevestigd in Noordeloos maar gaan graag voor ieder bedrijf of merk in Nederland aan de slag. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van cashback programma’s en refund acties weten wij als geen ander wat wij voor jouw bedrijf of merk kunnen betekenen. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Wij vertellen je graag meer over de passende mogelijkheden voor jouw bedrijf. Voor het bedenken en uitvoeren van een passend cashback programma ben je bij Hokra aan het juiste adres.

Download de GRATIS checklist cashback.

Bij het organiseren van cashback acties komt nog heel wat kijken. Om je te helpen dit succesvol op te zetten, kun je de gratis ‘checklist cashback opzetten’ aanvragen.

checklist cashback

Naam(Vereist)

Voordelen

  • Gratis advies voor de inzet van de juiste activatietechniek
  • Gehele proces wordt uithanden genomen
  • Applicatie in eigen look- en feel te maken
  • Te koppelen aan social media kanalen
  • Resultaten inzichtelijk via rapportages
  • Data is eigendom van de opdrachtgever.

Wil je weten hoe onze cashback tool werkt? Bel ons voor een demo.

Voorbeelden van succesvolle cashback programma’s

Royal Canin – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Husqvarna – Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Solis Ontwikkeling & afwikkeling cashback

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Refund- en cashback programma opstarten met Hokra

Door gebruik te maken van een cashback programma heb je het vermogen in handen om de drempel naar de eerste aankoop van jouw doelgroep te verlagen. Het is de bedoeling dat door middel van een cashback programma de kopers net het laatste zetje krijgen die ze nodig hebben om jouw producten te kopen. Hokra heeft een sterk concept ontwikkeld om snel, efficiënt en inzichtelijk cashbackacties uit te voeren. Dit doen wij in combinatie met jouw huisstijl, jouw look en jouw doelen. Op deze manier blijven wij dichtbij het merk en het bedrijf en kunnen wij zowel online als offline aan de slag met jouw doelen. Wat je doelstelling ook is, wij kunnen je adviseren welke activatietechniek je het beste kunt inzetten om jouw doelen te halen. Wij zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag aan de slag gaat met jouw doelen en wensen. 

Een creatieve en succesvol cashbackprogramma op maat

Hokra neemt graag het bedenken en realiseren van een cashback programma van je over. Daarnaast houden wij de kopende partij in de gaten en spelen daar graag op in. Wij beschikken over een gepassioneerd team dat vele medewerkers kent met alle expertises. Wij staan bekend als creatief, origineel en effectief. Hokra is sterk in communicatie en wij gaan te allen tijdenvoor meetbaar resultaat. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel een kijkje op deze website. Daar vind je een overzicht van onze succesvolle afgeronde projecten. Een cashback programma start je op met de experts van Hokra!