Branding consultant

Ben je op zoek naar een branding consultant? Ben je op zoek naar een full service bureau dat met je meedenkt? Zoek dan niet verder. Bij Hokra bieden wij je graag een branding consultant aan die aansluit bij jouw wensen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed van dienst zijn en we denken graag met je mee over de inzet van merk branding, promotionele artikelen en het inzetten van spaaracties. Wij koppelen je graag aan een professionele branding consultant die graag aan de slag gaat om jouw doelen te bereiken. Wij begrijpen dat het erg vervelend is als jouw merk of product niet onder de aandacht blijft bij jouw klanten. Door in contact te komen met een branding consultant van Hokra gaan wij op zoek naar de knelpunten en doen wij er alles aan om jouw product, merk en bedrijf weer onder de aandacht te brengen door middel van slimme technieken. Ben je benieuwd wat wij als branding consultant voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je graag uit om contact met ons te nemen. Wij zien je aanvraag voor een gesprek met een kop koffie graag tegemoet.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

De branding consultant met een persoonlijke benadering

Zoek je een branding consultant? Ben je al een tijdje op zoek naar de perfecte branding consultant voor jouw merk? Je bent op de goede plek, want Hokra is een ervaren en succesvol full service bureau dat graag met je meedenkt over een effectieve branding strategie. Wij staan als branding consultant volledig tot je dienst als het gaat over strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Als branding consultant weten wij hoe je bouwt aan je merk op een effectieve manier. Tegelijkertijd worden andere marketing activiteiten ondersteund. Ons team van gepassioneerde medewerkers heeft expertise op alle disciplines. Ze stellen voor jou uitgekiende strategieën samen om jouw merk, dus jouw product of dienst, goed onder de aandacht van nieuwe en bestaande klanten te brengen. Eventuele knelpunten worden meteen getackeld en zullen niet meer voorkomen. Neem een kijkje op onze website voor succesvol afgeronde kleine en grote projecten!

Branding consultant voor jouw merk

Ons communicatiebureau is gevestigd in Noordeloos. Hokra werkt voor grote bedrijven en merken zoals BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij zijn sterk in communicatie en staan altijd volledig tot jouw beschikking. Door intensieve gesprekken te voeren over jouw merk, je bedrijf, je kernwaarden, je klanten en je doelstellingen, krijgen wij optimaal inzicht en kunnen jouw branding optimaal aanpakken. Zo brengen we jouw look en feel in stelling om als branding consultant ons vol in te zetten voor jouw doelgroepen. Zoals je op de website kunt zien maar zoals je ook zult merken, is dat wij een zeer originele en creatieve aanpak hanteren, die zeer effectief is. Wij gaan absoluut voor meetbaar resultaat! Hokra zet in op P2P, omdat bij ons de persoonlijke aandacht voorop staat. Wij geloven namelijk niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voluit voor P2P (person to person). Wij laten werkelijk geen mogelijkheid onbenut om een stevig, positief merkbeeld neer te zetten. We brengen de brand strategie, promotionele artikelen en marketing services samen om jouw bedrijf goed te positioneren.

Meer weten over Hokra, dé branding consultant

We kunnen ons voorstellen dat je meer informatie wil over branding consultant Hokra. Neem daarom vandaag nog even contact met ons op om een afspraak te maken! We vertellen je bij een kop koffie graag meer wat branding consultant Hokra voor jou kan betekenen. Goed om alvast te weten is dat Hokra bij elke branding strategie en alle acties via het principe Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werkt. Dit is gebaseerd op het feit dat het leuk moet zijn voor iedereen: opdrachtgever, ontvanger en diegene die aan de branding strategie werkt.