Brandactivation

Ben je benieuwd hoe wij brandactivation in kunnen zetten voor jouw bedrijf? Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij je aanbieden voor het opzettenen uitvoeren van persoonlijke brandactivation? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij Hokra. Hokra is gevestigd in Noordeloos en biedt jou graag zijn jarenlange ervaring aan in het creëren van promotionele artikelen, brandactivation, marketing service en loyaliteitsprogramma’s. Door de jaren heen weten vele bedrijven ons te vinden. Wij denken graag met je mee voor het behalen van jouw doelen.

Ons team is in staat de behoeften, motivaties en interesses van jouw doelgroep te vertalen naar een brandactivation, zodat steeds meer klanten zich aan jouw merk binden. Wij zijn sterk in communicatie en staan altijd volledig tot jouw beschikking. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan en wat we voor je kunnen betekenen? We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast staan wij je graag te woord en kun je direct contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met je in om je meer vertellen over de passende brandactivation van jouw bedrijf, merk of product.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Betere resultaten met brandactivation!

Wil je door brandactivation jouw bedrijf laten groeien? Dit kan met de juiste brandactivation die de aandacht trekt van jouw doelgroep. Hokra weet precies hoe ze jouw merk of product moet laten opvallen. Hokra is een full service communicatiebureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Ons gepassioneerde team met medewerkers in alle expertises, is creatief, origineel en effectief. Als je kiest voor Hokra voor brandactivation kun je rekenen op excellente marketing executie én de inzet van alle nodige kanalen. Offline, online en sociale media. Je kunt alles aan ons overlaten. Van eerste idee tot complete uitvoering, van productlancering tot merkbeleving. Hokra heeft alles in huis om het hele traject brandactivation vlekkeloos uit te voeren. Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. Wij geloven niet in B2B of B2C, maar in P2P (persoon tot persoon). Wij denken niet in doelgroepen maar in mensen. Wij hebben aandacht voor jou én voor je klanten. We zijn sterk in communicatie en met een persoonlijke boodschap zorgen we ervoor dat jouw merk gaat leven. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. Op deze website kun je voorbeelden vinden van de actietechnieken die wij voor diverse organisaties hebben ingezet. Laat je verrassen en inspireren!

Creatief concept voor brandactivation

We zijn een innovatief bureau dat alle trends op de voet volgt. We werken onder andere voor grote, bekende bedrijven als Achema, BAM, BMW, Dyson, Interpolis en Spa. Ook voor jouw bedrijf zetten wij onze ervaring en expertise graag in. Als je contact met ons opneemt gaan we eerst met je in gesprek. We willen jou en je bedrijf goed leren kennen. Wij horen graag je wensen, doelen en budget. Ook de behoeften, interesses en motivaties van jouw doelgroep brengen wij in kaart. De uitkomst vertalen wij naar een creatief concept.

Brandactivation met meetbaar resultaat

Ons doel is om merk en mens bij elkaar te brengen. Je kunt rekenen op onze volledige inzet om de brandactivation efficiënt uit te voeren. Wij gaan voor meetbaar resultaat. Wij hebben niet alleen goede ideeën maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over onze diensten en aanpak. Tijdens het hele proces nemen wij je alle logistiek uit handen. Jij hoeft nergens naar om te kijken. We houden je tijdens het hele proces op de hoogte. Van (de)briefing, strategie, concept, realisatie, resultaatmeting en evaluatie.