Brandactivation

Ben je op zoek naar brandactivation? Wil je op een uniek manier jouw merk of product onder de aandacht brengen bij jouw gewenste doelgroep? Zoek dan niet verder! Wij heten je van harte welkom bij full service bureau Hokra. In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten geholpen met de juiste brandactivation. Tegenwoordig plukken zij de vruchten van onze diensten. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website.

Laat je verrassen door de vele diensten die wij hier aanbieden. Als je op zoek bent naar de juiste brandactivation ben je bij Hokra aan het juiste adres. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Daarnaast staan wij bekend als een creatief, origineel en effectief bureau dat graag klaar staan voor zijn klanten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie op ons kantoor in Noordeloos. Als je op zoek bent naar de juiste brandactivation ben je bij Hokra aan het juiste adres!

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Algemeen Directeur / Partner
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Sr. Accountmanager / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

Brandactivation bij full service bureau Hokra

brandactivationBen je van plan je organisatie beter op de kaart te zetten door middel van brandactivation? Dan wil je natuurlijk het liefst in zee gaan met een bedrijf dat met je meedenkt, waar je van op aan kunt als het gaat om een professionele brandactivation? Wij heten je van harte welkom in Noordeloos bij Hokra, een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau en door de jaren heen heeft ons gepassioneerde team veel ervaring opgedaan en weet het als geen ander hoe wij jouw brandactivation naar een hoger niveau moeten tillen. Onze ervaren medewerkers hebben elk hun eigen expertise die zij graag voor jou in gaan zetten. Hokra staat bekend als een creatief, origineel en effectief bedrijf dat graag meedenkt met haar klanten, waarbij wij altijd concreet gaan voor meetbaar resultaat. Onze experts zorgen ervoor dat jouw merk, product of organisatie op de juiste manier onder de aandacht wordt gebracht bij de doelgroep die jij wil.

De brandactivation specialist

Ben je op zoek naar een manier om jouw merk op de juiste manier te promoten en onder de aandacht te brengen bij jouw klanten? Heb je daarbij weleens gedacht aan brandactivation? Door onze jarenlange ervaring op het gebied van brandactivation weet Hokra als geen ander wat het voor haar klanten kan betekenen. Wij zijn creatief, origineel en effectief en bij ons staat persoonlijke aandacht op de eerste plaats: wij gaan voor P2P – persoon tot persoon – en we geloven niet in B2B of B2C. Daarom gaan wij graag persoonlijk in gesprek met onze klanten, zodat wij de lijnen kort houden en op een ontspannen manier alle wensen en ideeën met elkaar kunnen bespreken. Wij hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken (zoals bijvoorbeeld Spa, BMW, Achmea en BAM). Hokra is sterk in communicatie en dat is te zien aan de opdrachten die wij krijgen. Op onze website vind je een ruim overzicht van onze afgeronde projecten zodat je een goed beeld krijgt van onze skills. Laat je verrassen en inspireren door onze unieke diensten en de mogelijkheden die wij hebben voor jouw bedrijf.

Ontdek de mogelijkheden van brandactivation

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden voor brandactivation en benieuwd bent naar de manieren waarop wij te werk gaan, nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website (Hokra.nl). Laat je verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden. Als je benieuwd bent wat we kunnen betekenen voor jouw persoonlijke brandactivation, voor jouw merk of bedrijf? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Onder het genot van een kopje koffie bespreken wij graag jouw wensen en gaan we op zoek naar een unieke en originele, op maat gemaakte brandactivation.