Brandactivation

Ben je op zoek naar brandactivation? Wil je op een uniek manier jouw merk of product onder de aandacht brengen bij jouw gewenste doelgroep? Zoek dan niet verder! Wij heten je van harte welkom bij full service bureau Hokra. In de afgelopen jaren hebben wij vele klanten geholpen met de juiste brandactivation. Tegenwoordig plukken zij de vruchten van onze diensten. Ben je benieuwd hoe wij dat doen? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te nemen op onze website.

Laat je verrassen door de vele diensten die wij hier aanbieden. Als je op zoek bent naar de juiste brandactivation ben je bij Hokra aan het juiste adres. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Daarnaast staan wij bekend als een creatief, origineel en effectief bureau dat graag klaar staan voor zijn klanten. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie op ons kantoor in Noordeloos. Als je op zoek bent naar de juiste brandactivation ben je bij Hokra aan het juiste adres!

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

De Nationale Bomen Top 50

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Brandactivation bij full service bureau Hokra

brandactivation

Ben je op zoek naar een specialist die jouw merk onder de aandacht kan brengen bij de juiste doelgroep? Voor prikkelende brandactivation ben je bij Hokra aan het juiste adres! Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Op het juiste moment en met het juiste middel gaan wij tot actie over voor brandactivation. Door onze aanpak brengen we mens en merk echt samen. Hokra prikkelt, activeert en regelt en gaat voor meetbaar resultaat. Als je ons inschakelt voor brand activation gaat er echt iets gebeuren. Ons gepassioneerde team kent medewerkers in alle expertises, ook voor jouw brand activation hebben wij een expert die de behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertaalt naar een indrukwekkende brandactivation. Onze aanpak begint met een (de)briefing zodat we jou en je product goed leren kennen. Daarna gaan wij vol passie, creativiteit en enthousiasme aan de slag voor een opvallende brandactivation. Wij komen met een echt goed idee dat bij jouw doelgroep zal werken als een magneet. Er zijn allerlei manieren om de juiste snaar te raken en Hokra weet die manier te vinden.

Effectieve brandactivation werkwijze

Hokra werkt met een plan van aanpak waar je echt wat aan hebt. Na de (de)briefing komen we met een ijzersterke strategie voor de brand activation van jouw merk of product. Je kunt van ons een creatief concept verwachten dat de basis is voor een duurzame brand activation. Onze merkactivatie specialisten steken al hun energie en creativiteit in om een sterke band te smeden tussen je doelgroep en jouw merk. Bij Hokra staat persoonlijke aandacht bovenaan en dat merk je. Wij zijn niet onder de indruk van B2B of B2C, maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Door onze unieke aanpak springt jouw boodschap eruit en wij dragen bij aan een positief merkbeeld. Een echt goed merkactivatie concept omvat de waarden van een merk; het DNA. Alleen dan maakt het publiek meteen de correcte associatie.

Voorbeelden van brandactivation

Hokra is sterk in communicatie en vele organisaties hebben daar hun voordeel meegedaan; grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Dyson hebben de weg naar ons gevonden. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij ook jouw merk of product succesvol onder de aandacht brengen. Ons team ademt communicatie en ook met jou communiceren wij gedurende het hele proces van (de)briefing, strategie, concept, realisatie, resultaatmeting en evaluatie. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat ook voor jou graag aan de slag gaat.