Brand activation

Ben je op zoek naar een professionele brand activation? Ben je op zoek naar een full service bureau dat aan de slag gaat om jouw bedrijf of merk onder de aandacht te krijgen bij jouw doelgroep? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij full service bureau Hokra in Noordeloos. Het is ons doel om een sterke band te smeden tussen jouw merk en jouw doelgroep. Door onze jarenlange ervaring met het opzetten van de juiste brand activation voor verschillende merken en bedrijven weten wij als geen ander wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen.

Wij begrijpen dat bedrijven uniek en origineel willen zijn en gaan daar graag mee aan de slag. Een creatief concept is de basis voor een duurzame brand activation. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jou aanbieden als full service bureau? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat je verrassen door onze afgeronde projecten. Brand activation laat je over aan de experts van Hokra.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Meetbaar resultaat met brand activation

Ben je op zoek naar een specialist in brand activation? Wil je dat jouw merk op een effectieve manier onder de aandacht wordt gebracht bij jouw doelgroep? Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat prikkelt, activeert en regelt. Wij hebben niet alleen fantastische ideeën maar zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Wij gaan voor meetbaar resultaat. Wij brengen op een originele en creatieve manier jouw merk of product onder de aandacht. Ons gepassioneerde team doet er alles aan om jouw boodschap op een aansprekende manier over te brengen. Als je bij ons aanklopt voor brand activation dan willen we jou en je product goed leren kennen.

Ook verdiepen wij ons in de interesses en motivaties van de doelgroep. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering. Er wordt veel gesproken over B2B of B2C, maar wij gaan voor P2P (persoon tot persoon). Een creatief concept is de basis voor een duurzame brand activation. Hokra brengt mens en merk echt samen. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. We hebben jarenlange ervaring met brand activation. Diverse grote bedrijven als Achmea, BAM, BMW, Dyson, Interpolis en Spa maken van onze diensten gebruik.

Aanpak brand activation

Ben je benieuwd hoe onze aanpak van brand activation is? Je kunt vast een kijkje nemen op deze website bij onze succesvolle campagnes. Laat je verrassen en inspireren door de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over ons bureau en onze strategie. Wij ademen communicatie en volgen alle trends en ontwikkelingen op de voet. Je kunt alles aan ons overlaten. Wij kunnen diverse methodes inzetten voor een succesvolle brand activation. Denk hierbij aan een spaarprogramma, een cashback actie, promotionele middelen etc. Door onze unieke aanpak springt jouw boodschap eruit. Wij weten de juiste snaar te raken.

Efficiënte brand activation

Hokra heeft alles in huis voor een efficiënte brand activation. Dat bespaart jou veel energie en tijd. Van eerste idee tot complete uitvoering, van productlancering tot merkbeleving zetten wij ons volledig in. We versterken de relatie tussen merk en klant. Samen met jou ontwerpen wij brand activation op maat en samen met jou bepalen wij welke strategie wij gaan inzetten. Je kunt rekenen op op execelente marketing executie én de inzet van alle nodige kanalen. Offline, online en social media. Gedurende het hele proces houden we je van alle ontwikkelingen op de hoogte.