Brand activation

Ben je op zoek naar een professionele brand activation? Ben je op zoek naar een full service bureau dat aan de slag gaat om jouw bedrijf of merk onder de aandacht te krijgen bij jouw doelgroep? Zoek dan niet verder. Wij heten je van harte welkom bij full service bureau Hokra in Noordeloos. Het is ons doel om een sterke band te smeden tussen jouw merk en jouw doelgroep. Door onze jarenlange ervaring met het opzetten van de juiste brand activation voor verschillende merken en bedrijven weten wij als geen ander wat wij voor jouw wensen kunnen betekenen.

Wij begrijpen dat bedrijven uniek en origineel willen zijn en gaan daar graag mee aan de slag. Een creatief concept is de basis voor een duurzame brand activation. Ben je benieuwd hoe wij te werk gaan of wil je meer weten over de mogelijkheden die wij jou aanbieden als full service bureau? Neem dan snel een kijkje op deze website en laat je verrassen door onze afgeronde projecten. Brand activation laat je over aan de experts van Hokra.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Algemeen Directeur / Partner
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Sr. Accountmanager / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Kieneker
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287
Foto Hover
Tyno
Koelewijn
Partner Centraal Nederland
06 – 533 88 786

Voorbeelden van succesvolle projecten

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Diamant Winactie Tefal

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

De brand activation specialist!

Hokra is de brand activation specialist. Bij Hokra werken verschillende experts die graag aan de slag gaan voor jouw merk en bedrijf. Het is ons doel om je te ondersteunen en te begeleiden bij het brandactivatie proces. Een product of merk onder de aandacht brengen bij je klanten doe je niet iedere dag en wij begrijpen dat je dat graag uit handen wilt geven. Bij Hokra staan wij graag je klaar om met je mee te denken en een unieke brand activation voor jou op poten te zetten. Wij zijn een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij werken met een gepassioneerd team van verschillende medewerkers die beschikken over verschillende expertises. We hebben jarenlange ervaring en werken voor grote bedrijven en merken als BMW, Achmea, BAM en Spa. Wij zijn creatief, origineel en effectief en gaan te allen tijde voor meetbaar resultaat. De behoeften, motivatie en interesses van jouw doelgroep vertalen wij naar een indrukwekkende activatie.

Hokra, de specialist op het gebied van brand activation

Wil je meer weten over Hokra en de mogelijkheden voor het opzetten en uitvoeren van een brand activation op maat? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen. Wij vinden persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk en dat staat dan ook te allen tijde bovenaan. Wij geloven niet in B2B of B2C, wij gaan voor P2P (person to person). Hokra is een  erkend en gecertificeerd communicatiebureau dat graag voor jou merk en bedrijf aan de slag gaat! Wij zijn sterk in communicatie.