Brand activation consultant

Ben je op zoek naar een brand activation consultant die zich onderscheidt? Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij werken met een gepassioneerd team bij wie persoonlijke aandacht bovenaan staat. Onze medewerkers zijn strategen, conceptmakers, vormgevers, copywriters en social experts. Ook een brand activation consultant maakt deel uit van het team. We inspireren elkaar en zijn creatief, origineel en effectief. Wij zorgen ervoor dat jouw merk of product onder de aandacht wordt gebracht bij jouw doelgroep.

De betrokkenheid van je klanten vergroten wij met de juiste brand activation. Onze brand activation consultant gaat met jou in gesprek om jou en je product goed te leren kennen. Ook je doelgroep wordt onder de loep genomen. Als we jouw wensen, behoeften en budget weten dan zetten wij een concept marketingplan op. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en willen een sterke band smeden tussen mens en merk. We geloven niet in B2B of B2C, maar gaan voor P2P (persoon tot persoon). Een creatief concept is de basis voor een goede merkactivatie. Maar met alleen goede ideeën kom je er niet. Wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Hokra gaat voor meetbaar resultaat.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Brand activation consultant met jarenlange ervaring

Bij Hokra begrijpen we als geen ander het belang van een sterke merkactivatie. Het is een cruciaal element voor bedrijven om de aandacht van consumenten te trekken, merkbekendheid op te bouwen en uiteindelijk de verkoop te stimuleren. Daarom hebben we de expertise van brand activation consultant in ons team om bedrijven te helpen bij het optimaal benutten van hun merkpotentieel. Het unieke van Hokra’s aanpak is dat we niet geloven in one-size-fits-all oplossingen. In plaats daarvan passen we onze diensten aan op basis van de behoeften en doelen van onze klanten. Of je nu een gevestigde onderneming bent die een bestaand merk nieuw leven wilt inblazen of een start-up die op zoek is naar de beste manier om in de markt te komen, Hokra’s brand activation consultants zijn er om je te begeleiden.

Wat doet een brand activation consultant van Hokra

Een brand activation consultant van Hokra heeft als primaire doel het ontwikkelen en uitvoeren van strategieën die een merk tot leven brengen, klanten aantrekken en emotionele betrokkenheid creëren. Een brand activation consultant begint met een grondige analyse van het merk, de markt, en de doelgroep. Op basis hiervan ontwikkelen we een op maat gemaakte merkactivatiestrategie die rekening houdt met de specifieke doelstellingen van het bedrijf. Na het ontwikkelen van de strategie en de creatieve concepten, leiden onze consultants de uitvoering en implementatie van het merkactivatieplan. We werken nauw samen met interne teams en externe partners om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt. Een brand activation consultant begrijpt dat betrokkenheid van consumenten essentieel is. We creëren ervaringen en campagnes die consumenten aanspreken, wat resulteert in een diepere band met het merk. In een wereld waar merkconcurrentie hevig is, is het cruciaal om een merkactivatiestrategie te hebben die werkt. Met Hokra’s expertise en ervaring op dit gebied kun je er zeker van zijn dat je merk de aandacht krijgt die het verdient en dat je je doelgroep op een krachtige en effectieve manier bereikt.

Afspraak inplannen met een brand activation consultant?

Een afspraak inplannen met een brand activation consultant bij Hokra is eenvoudig en doeltreffend. Onze consultants begrijpen het belang van tijdige en flexibele ondersteuning, en we staan klaar om jouw specifieke behoeften te bespreken. Je kunt contact met ons opnemen via onze website of telefonisch om een afspraak te regelen. Tijdens de afspraak zullen we jouw doelstellingen, merkbehoeften en verwachtingen bespreken, en een plan op maat ontwikkelen om jouw merk tot leven te brengen en je merkbekendheid te vergroten.