Brand activation consultant

Ben je op zoek naar een brand activation consultant die zich onderscheidt? Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Wij werken met een gepassioneerd team bij wie persoonlijke aandacht bovenaan staat. Onze medewerkers zijn strategen, conceptmakers, vormgevers, copywriters en social experts. Ook een brand activation consultant maakt deel uit van het team. We inspireren elkaar en zijn creatief, origineel en effectief. Wij zorgen ervoor dat jouw merk of product onder de aandacht wordt gebracht bij jouw doelgroep.

De betrokkenheid van je klanten vergroten wij met de juiste brand activation. Onze brand activation consultant gaat met jou in gesprek om jou en je product goed te leren kennen. Ook je doelgroep wordt onder de loep genomen. Als we jouw wensen, behoeften en budget weten dan zetten wij een concept marketingplan op. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en willen een sterke band smeden tussen mens en merk. We geloven niet in B2B of B2C, maar gaan voor P2P (persoon tot persoon). Een creatief concept is de basis voor een goede merkactivatie. Maar met alleen goede ideeën kom je er niet. Wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering. Hokra gaat voor meetbaar resultaat.

Krachten bundelen? Contact ons!
Image
Creatief team

Samen met ons zusterbureau Fresh Lemon (social and digital marketing) vormen wij één creatief team. Zodat alle communicatievraagstukken 360 graden worden bekeken. Het beste uit 2 werelden komt in ons creatieve team samen. Zo komen we tot mooie én effectieve concepten.

Contact

Nog een succesfactor: een goede start. En die start met een goede briefing. We willen natuurlijk alles van je weten. Je kernwaarden, je doelstellingen, hoe het werkt in jouw markt, noem maar op. Om dit op een goede manier te doen kun je contact met ons opnemen via onderstaande kaarten.

Voorbeelden van succesvolle projecten

AVAG High Tech

SRA de winst van werkgeluk

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Brand activation consultant met jarenlange ervaring

Veel bekende, grote bedrijven schakelen ons in voor merkactivatie. Onder andere Achmea, BAM, BMW, Dyson, Interpolis en Spa mogen wij tot onze klanten rekenen. Als je een kijkje neemt op deze website krijg je een indruk van ons werk. Laat je verrassen en inspireren! Onze brand activation specialist zorgt ervoor dat het hele traject vlekkeloos verloopt. Vanaf het eerste idee tot complete uitvoering en van productlancering tot merkbeleving. Je kunt alles aan ons overlaten. Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau. We zijn innovatief en volgen alle trends en ontwikkelingen op de voet.

Vragen over brand activation consultant?

Wil je meer weten over ons bureau dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Voor een succesvolle merkactivatie kunnen wij diverse acties inzetten. Gaan we voor een spaarprogramma, cash back actie, promotionele middelen of een andere beproefde strategie? Er zijn mogelijkheden genoeg. Bij Hokra vind je alles onder één dak. Wij prikkelen, activeren en regelen. Met onze sterke communicatie zorgen wij ervoor dat klanten zich hechten aan jouw merk of product. Ons gedreven team gaat enthousiast voor jou aan de slag. Alle nodige kanalen zoals online, offline en socials zetten we hiervoor in.