Specialist in actiemarketing

Wil je je merk of product met een bijzondere actie onder de aandacht brengen? Zoek je een specialist in actiemarketing die precies weet hoe je de aandacht van potentiële klanten moet trekken? Full service bureau heeft alle expertise in huis voor een effectieve actiemarketing. Met actiemarketing kan op korte termijn het gedrag van je doelgroep beïnvloed worden zodat je direct het effect daarvan merkt. Hokra is een bijzonder bureau dat net op een andere manier denkt. Je kunt bij ons terecht voor opvallende merkactivatie, creatieve promotionele artikelen, effectieve marketingservice en alles wat daarmee samenhangt.

Als je op korte termijn je verkoopcijfers een impuls wilt geven dan is actiemarketing een strategie die Hokra tot in de puntjes beheerst. Wij werken met een gepassioneerd team dat op marketinggebied alle expertise in huis heeft. Onze specialist in actiemarketing weet hoe een effectief actieprogramma opgezet moet worden en welke strategie daarvoor het beste is. Er zijn diverse methodes zoals een cashback actie, het uitdelen van promotionele artikelen, prijsverlaging, evenementen of een mix daarvan. Wij zijn creatief, origineel en effectief. Wij halen het beste in onszelf naar boven om een succesvolle actiemarketing te realiseren.

Bel ons direct
Image

Waarom een actiemarketing bureau inschakelen?

Welke actievorm er ook wordt ingezet om je merk of product te promoten, wij kiezen altijd voor een persoonlijke benadering. Persoonlijke aandacht staat bovenaan, wij geloven in P2P (persoon tot persoon). Door te communiceren op hetzelfde niveau als de klant komt de boodschap beter over. Voor wij een strategie bedenken, gaan wij eerst met jou rond de tafel. Zo leren wij jou, je product en je doelgroep beter kennen en daar stemmen wij onze aanpak op af.

De experts van Hokra komen niet alleen met verrassend creatieve ideeën, maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering ervan. Je kunt een opvallende actiemarketing met een gerust hart overlaten aan de kanjers van Hokra. Wij prikkelen, activeren en regelen. Hokra neemt je alles uit handen.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra regelt jouw actiemarketing!

Ben je op zoek naar goede actiemarketing? Heb je belangstelling voor een oppepper van je verkoop tijdens een korte actieperiode? Dan regelt Hokra jouw actiemarketing! Actiemarketing is gericht op de consumentenmarkt, maar ook op de tussenhandel. Fabrikanten schakelen namelijk vaak winkeliers in bij het houden van acties. De winkeliers worden daarvoor beloond met extra bonussen of kortingen. Actiemarketing is dan ook een logistiek ingewikkelde techniek, die wij tot in de puntjes beheersen. Hokra is een full service bureau voor strategische communicatie, conceptontwikkeling en promotionele artikelen. Onze teamleden zijn gepassioneerd en hebben in alle expertises in huis. Bij Hokra staat persoonlijke aandacht bovenaan. We geloven niet in B2B (business to business) of B2C (business to consumer), maar wij gaan voor P2P (person to person). Ook gaan wij altijd voor meetbaar resultaat. Voor jouw actiemarketing gaan we op een creatieve, originele en effectieve manier aan de slag!

Verschillende actiemarketing

Actiemarketing is niets anders dan het beïnvloeden van korte termijn gedrag van jouw klanten, met als doel het behalen van korte termijn resultaten, zoals verkoop. Actiemarketing wijkt dan ook vaak af van de lange termijn strategie. Deze verschillende vormen van actiemarketing zijn mogelijk:

  • sales promotie,
  • interactieve marketing,
  • event marketing,
  • belevingsmarketing,
  • marketing pr.

Hokra heeft jarenlange ervaring met actiemarketing. Wij werken voor grote bedrijven en alom bekende merken als BAM, Spa, BMW en Kwekkeboom. Je zult merken dat wij sterk zijn in communicatie. Dat komt de logistiek voor de actiemarketing ten goede, want duidelijkheid is voor alle partijen van belang. Ons motto is: prikkelen, activeren en regelen. Samen met jou denken we na over een keigoede actiemarketing, waarbij we jouw klanten gaan prikkelen. We zetten ze aan tot actie en het beste van het verhaal? Hokra regelt alles voor je! We zijn een erkend en gecertificeerd communicatiebureau, dus de actiemarketing is bij ons is betrouwbare handen. Betaal je daar de hoofdprijs voor? Nee, zeker niet. Voor een klein bedrag per maand zit je in ons standaard systeem gebeiteld. Onze creatieve geesten stellen natuurlijk ook een maatwerk actie voor jou samen, als dat je voorkeur heeft. Vanaf het eerste idee tot de complete uitvoering is jouw actiemarketing van succes verzekerd. Maak gebruik van de kracht van Hokra en laat ons die oppepper realiseren! Wij begrijpen dat je op basis van dit stukje tekst nog wat meer wilt weten. We verwelkomen je graag op ons kantoor en vertellen je alles over onze actiemarketing, dus neem gauw contact met ons op! Wij staan te trappelen om voor je aan het werk te gaan!