Specialist in actiemarketing

Wil je je merk of product met een bijzondere actie onder de aandacht brengen? Zoek je een specialist in actiemarketing die precies weet hoe je de aandacht van potentiële klanten moet trekken? Full service bureau heeft alle expertise in huis voor een effectieve actiemarketing. Met actiemarketing kan op korte termijn het gedrag van je doelgroep beïnvloed worden zodat je direct het effect daarvan merkt. Hokra is een bijzonder bureau dat net op een andere manier denkt. Je kunt bij ons terecht voor opvallende merkactivatie, creatieve promotionele artikelen, effectieve marketingservice en alles wat daarmee samenhangt.

Als je op korte termijn je verkoopcijfers een impuls wilt geven dan is actiemarketing een strategie die Hokra tot in de puntjes beheerst. Wij werken met een gepassioneerd team dat op marketinggebied alle expertise in huis heeft. Onze specialist in actiemarketing weet hoe een effectief actieprogramma opgezet moet worden en welke strategie daarvoor het beste is. Er zijn diverse methodes zoals een cashback actie, het uitdelen van promotionele artikelen, prijsverlaging, evenementen of een mix daarvan. Wij zijn creatief, origineel en effectief. Wij halen het beste in onszelf naar boven om een succesvolle actiemarketing te realiseren.

Bel ons direct
Image

Waarom een actiemarketing bureau inschakelen?

Welke actievorm er ook wordt ingezet om je merk of product te promoten, wij kiezen altijd voor een persoonlijke benadering. Persoonlijke aandacht staat bovenaan, wij geloven in P2P (persoon tot persoon). Door te communiceren op hetzelfde niveau als de klant komt de boodschap beter over. Voor wij een strategie bedenken, gaan wij eerst met jou rond de tafel. Zo leren wij jou, je product en je doelgroep beter kennen en daar stemmen wij onze aanpak op af.

De experts van Hokra komen niet alleen met verrassend creatieve ideeën, maar wij zorgen ook voor een perfecte uitvoering ervan. Je kunt een opvallende actiemarketing met een gerust hart overlaten aan de kanjers van Hokra. Wij prikkelen, activeren en regelen. Hokra neemt je alles uit handen.

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

Dyson Promotie snoerloze v10 stofzuiger

background

Koninklijke Vezet ‘Pick Your Pizza’ quiz

background

Diamant Winactie Tefal

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Hokra als actiemarketing bureau

Hokra is een erkend en gecertificeerd communicatiebureau met jarenlange ervaring. We durven wel te stellen dat we communicatie ‘ademen’. We zijn een innovatief bureau met een uitgebreid netwerk dat alle trends en ontwikkelingen op de voet volgt. Grote merken en bedrijven zoals Achmea, BAM, BMW, Dyson, Interpolis en Spa maken tot volle tevredenheid gebruik van onze diensten. Hokra brengt mens en merk écht samen. Wil je graag weten welke mogelijkheden wij hebben om jouw product op korte termijn succesvol te laten zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op!