Aan het bureau bij:

Daan van Dijk

Ontwerper/DTP’er bij Hokra.

De behulpzame creatieveling. De kracht die al acht jaar ontwerpen ontwikkelt, die naast dat ze er goed uitzien, óók functioneel zijn. Die de klantvraag en het doel altijd in zijn achterhoofd houdt. En … bij wie een van zijn eerste opdrachten hem het meest is bijgebleven.

Hij vertelt:

“Werken bij Hokra staat voor mij gelijk aan afwisseling. Het ene moment laat ik mijn creatieve brein los op een promotioneel artikel dat perfect bij de klantvraag moet passen, het andere moment duik ik in een totaalconcept voor een beurs, event of activatie. En precies dát maakt mijn werk ook zo leuk!”

En zo dook Daan, samen met het Creatief Team, ook in een concept voor de activatie van de snoerloze Dyson V10 stofzuiger. Een project dat hem echt is bijgebleven door het grote succes!

Net als een van de eerste opdrachten die hij bij Hokra mocht uitvoeren: een opdracht voor Le Coq Sportif. Hij mocht een ontwerp maken voor een VIP-box uitnodiging voor het Grand Départ van de Tour de France. Daan: “Als echte wielerfan vind ik de Tour de France hét evenement van het jaar. Dat ik als – toen beginnend – ontwerper dáár een ontwerp voor mocht maken, vond ik natuurlijk fantastisch!”

Leer Daan kennen…

• Mijn werkdag start ik het liefst: fietsend in het zonnetje
• Ik krijg energie van: een goed, kleurrijk ontwerp waarbij beeld en copy perfect in balans zijn
• Mijn lievelingslunch is: een boterham met hagelslag
• Ik kan geen dag zonder: een knuffel van mijn zoontje
• Dé trend van komend jaar: een duurzaam alternatief, zowel bij artikelen als drukwerk

Meer weten? Neem contact met ons op.

Foto Hover
Martin
de Winter
Directeur | Strategie & Concept
0183 – 58 74 02
Foto Hover
Jantina
Leeuwis
Account Director / Partner
0183 – 58 74 03
Foto Hover
Karlijn
Sjardijn
Partner Oost Nederland
06 – 282 74 287

Voorbeelden van succesvolle projecten

background

Sportlife Activatiecampagne

background

BiFi Soul Speaker

background

Alklima Vesten WinterBBQ

background

Diamant Welkomspakket